Wilt u graag de zomer in huis halen of iemand trakteren op een fraai, levendig en kleurrijk boeket? Dan is een zomerboeket dát waarnaar u op zoek bent! Maar hoe ziet een zomerboeket er nou eigenlijk uit een waarop moet ik letten bij het kopen van zo’n boeket? Wanneer u een boeket koopt voor uzelf of een ander dan wilt u natuurlijk even de aandachtspunten weten. Wij zijn er om u daarin te voorzien en kunnen de meeste prachtige zomerboeketten bij u afleveren. Hierover vertellen we in dit artikel alles.

Wat is een zomerboeket?

Een specifieke omschrijving van het begrip zomerboeket is lastig te geven. Dit omdat er meerdere betekenissen juist zijn. We kunnen het dus beter op een andere manier uitleggen. Een zomerboeket moet aan bepaalde vereisten voldoen, namelijk:

  • Het boeket moet vrolijk zijn en een levendige uitstraling hebben
  • Een zomerboeket moet felle kleuren bevatten
  • Een zomerboeket moet in het oog springen

Wanneer een bos bloemen aan deze vereisten voldoet dan komt het boeket in aanmerking als een zomerboeket. Wilt u dus iemand verrassen met een zomerboeket? Ga dan voor felle kleuren en kies een boeket dat in het oog springt. Een plukboeket is een hele geschikte boeketsoort om dit te bereiken. Plukboeketten zijn namelijk wat speelser samengesteld en bevatten hoogteverschillen. Hierdoor is het boeket een echte eyecatcher.

zomerboeket

Bloemen voor in een zomerboeket?

Maar welke bloemen zijn er nou geschikt om in een zomerboeket te doen? En welke bloemen passen bij de boodschap die ik iemand wil geven. Elke bloem heeft zijn eigen betekenis en staat voor wat anders. Zo staan rozen voor liefde, narcissen voor respect, freesia’s voor vriendschap en tulpen voor geluk. Al deze bloemen passen helemaal bij zowel het voorjaar als de zomer. Wanneer u op zoek bent naar een zomerboeket dan kunt u boeketten kiezen met deze bloemen, vragen aan uw lokale bloemist of ons vragen om een mooi zomerboeket voor u samen te stellen. Het voordeel van ons is dat wij de bloemen ook nog eens bij u bezorgen. Zo hoeft u niet de deur uit voor uw boeket en kunt u bezig met andere dingen.

Zomerboeket laten bezorgen

Wilt u graag een zomerboeket laten bezorgen en wilt u de bloemen spoedig in huis halen? Wilt u graag een prachtig en vers boeket thuis ontvangen? Wij bezorgen bloemen door heel Nederland en doen dit ook nog eens voor een zeer scherpe prijs. Wij hebben in ons boeket allerlei boeketsoorten en kunnen onze bloemen morgen al bij u afleveren. Dan dient u wel vandaag voor 14:00 uw bestelling te voltooien. Wacht dus niet te lang en bestel uw bloemen.

Bekijk onze prachtige boeketten

Bezorging in de regio

€ 6,95

Versgarantie

7 dagen na bestelling

Snelle levering

Door eigen bezorgers

Veilig en snel afrekenen

Diverse betaalmethodes

Per 1 februari 2022 bezorgt Thuisuwbloemen.nl alleen nog maar in de regio rondom Zevenhuizen.
Hier vallen de volgende plaatsen onder:

✓ Benthuizen
✓ Bleiswijk
✓ Gouda
✓ Gouderak
✓ Moerkapelle
✓ Moordrecht
✓ Nesselande
✓ Nieuwerkerk aan den IJssel
✓ Reeuwijk
✓ Waddinxveen
✓ Zevenhuizen
✓ Zoetermeer

Staat uw bezorgplaats hier niet tussen?

Helaas bezorgen wij dan NIET in uw plaats. Maar gelukkig is het wel mogelijk om onze fleurige boeketten te bestellen en af te halen.

Lopende abonnementen en bestellingen buiten de regio

Heeft u op dit moment een abonnement of bestelling lopen voor een bezorgadres buiten de aangegeven regio?
Maakt u zich geen zorgen! Wij zullen deze boeketten met zorg samenstellen en verzenden.