Werkt u op een kantoor waar uw bedrijf met regelmaat klanten, bezoekers of andere gasten ontvangt? Wilt u graag dat uw bedrijf er strak en verzorgd uitziet? Een mooi boeket bloemen kan heel eenvoudig het verschil maken tussen een saaie en een vrolijke entree. Omdat u niet altijd de tijd heeft om bloemen te gaan halen is het mogelijk om een bloemenabonnement te nemen bij Thuis uw bloemen te nemen. Wij zorgen ervoor dat bloemen worden bezorgd waar, wanneer en hoe vaak u wilt. Bent u geïnteresseerd in de vele voordelen van deze abonnementen.

Wat is een zakelijk bloemenabonnementen?

Een bloemenabonnement voor de zaak brengt sfeer op uw kantoor. Een bloemenabonnement geeft u de mogelijkheid om uw kantoor een frisse uitstraling te geven, zonder dat u er veel werk aan heeft. U kunt een bloemenabonnement volledig naar eigen wens samenstellen. Zo kunt u ervoor kiezen om een bloemenabonnement op wekelijkse, 2-wekelijkse of andere basis te laten verlopen. De stijl van de bloemen kunt u aan ons doorgeven, maar u kunt er ook voor kiezen om hierin variatie aan te brengen óf u te laten verrassen door ons. De bloemen die u wilt kunnen verschillende hoogtes hebben, maar ook hierin kunt u variëren. De hoogte van de bloemen is echter afhankelijk van de vazen die u heeft. Mocht u geen beschikking hebben over vazen, of er slechts een paar hebben, dan kunt u contact opnemen met ons voor geschikte vazen die passen bij uw bloemen.

zakelijk bloemen abonnement bestellen

Voordelen van een zakelijk bloemenabonnement

Bloemenabonnementen geven u als ondernemer, werkgever of –nemer veel voordelen. Wilt u weten welke? We sommen er een aantal op:

  • Met een abonnement voorkomt u dat uw dode bloemen langdurig in de vaas blijven staan en u vergeet om ze te verwisselen. Wanneer de nieuwe bloemen komen wordt u gelijk eraan herinnert om dit aan te passen.
  • Doordat u een abonnement heeft en de bloemen op vaste dagen kunnen worden bezorgd kunt u de aankomst van de bloemen inplannen wanneer u aanwezig bent op uw bedrijf. Zo voorkomt u dat u de levering van de bloemen mist.
  • Uw abonnement zorgt ervoor dat u niet de deur uit hoeft om sfeervolle en mooie bloemen in huis te halen. Terwijl u aan het werk bent, brengen onze bezorgers de bloemen bij u langs.
  • Door de goede samenwerking tussen kwekers en leveranciers zijn de bloemen die u krijgt altijd van topkwaliteit. Zo kunt u zo lang mogelijk genieten van uw verse bloemenboeket.

Altijd verse bloemen op kantoor

Door de flexibiliteit in de mogelijkheden die zakelijke bloemenabonnementen hebben heeft u altijd verse bloemen in uw kantoor of bedrijf. Een kantoorruimte, balie of andere plek ziet er veel frisser uit wanneer u verse bloemen hebt staan. Hierdoor is de eerste indruk voor mensen die uw pand betreden vaak erg prettig. U kunt kiezen om een bloemenabonnement te nemen waarbij u wekelijks, 2-wekelijks of na een ander bepaald aantal dagen verse bloemen ontvangt. De bloemen dient u zelf in de vaas te zetten.

Een zakelijk bloemenabonnement nemen?

Bent u overtuigd van de voordelen van een zakelijk bloemenabonnement en wilt u graag een abonnement nemen? Wacht dan niet langer en haal de frisheid van de bloemen binnenshuis. Heeft u nog vragen over de mogelijkheden? U kunt tijdens kantoortijden altijd contact met ons opnemen voor al uw vragen.

Bloemen laten bezorgen!

Bezorging in de regio

€ 4,95

Versgarantie

7 dagen na bestelling

Snelle levering

Door eigen bezorgers

Veilig en snel afrekenen

Diverse betaalmethodes

Per 1 februari 2022 bezorgt Thuisuwbloemen.nl alleen nog maar in de regio rondom Zevenhuizen.
Hier vallen de volgende plaatsen onder:

✓ Benthuizen
✓ Bleiswijk
✓ Gouda
✓ Gouderak
✓ Moerkapelle
✓ Moordrecht
✓ Nesselande
✓ Nieuwerkerk aan den IJssel
✓ Reeuwijk
✓ Waddinxveen
✓ Zevenhuizen
✓ Zoetermeer

Staat uw bezorgplaats hier niet tussen?

Helaas bezorgen wij dan NIET in uw plaats. Maar gelukkig is het wel mogelijk om onze fleurige boeketten te bestellen en af te halen.

Lopende abonnementen en bestellingen buiten de regio

Heeft u op dit moment een abonnement of bestelling lopen voor een bezorgadres buiten de aangegeven regio?
Maakt u zich geen zorgen! Wij zullen deze boeketten met zorg samenstellen en verzenden.