Bent u op zoek naar een boeket om de winter helemaal in huis te halen of wilt u iemand graag verrassen met een prachtig winterboeket? Vraagt u zich af wat een winterboeket nou precies is en welke bloemen er hiervoor worden gebruikt? Een winterboeket heeft geen eenduidige betekenis, maar staat natuurlijk wel ergens voor. In dit artikel vertellen we alles over de uitstraling, betekenis en allerlei andere informatie over een winterboeket.

Een winterboeket in huis halen of cadeau geven

Het in huis halen van een winterboeket is een manier om heel eenvoudig uw huis helemaal winterklaar te maken. Bloemen zijn namelijk echte blikvangers en zeer bepalend voor de sfeer binnenshuis. Mensen die binnenkomen zullen gelijk het boeket zien. Dit geeft hun 9 van de 10 keer, als het niet vaker is, een vertrouwd gevoel. Maar een winterboeket is niet alleen zeer geschikt om in huis te halen, maar is ook nog eens heel leuk om cadeau te geven. Bloemen zijn geschikt om te geven voor allerlei omstandigheden. Zo kunt u bloemen geval als felicitatie voor van alles en nog wat, als steun betuigen, als bedankje of voor wat voor reden dan ook.

bloemen voor in winter

Wat is een winterboeket?

Een specifieke omschrijving van een winterboeket is lastig om te geven. Doorgaans hebben winterboeketten wat donkerdere kleuren, maar dit hoeft niet per se. Een winterboeket heeft wel een aantal bloemen die met zekere regelmaat terugkeren in deze samengestelde en gemengde boeketten. Denk hierbij aan de amaryllis, tulpen, de hulst, het sneeuwklokje, de winterviool en de krokus. Deze bloemen komen in meer of mindere mate eigenlijk altijd wel terug in een boeket.

Een winterboeket in een vaas zetten

Wanneer u een winterboeket in huis heeft gehaald dan wilt u daar natuurlijk zo lang mogelijk van kunnen genieten. Maar hoe moet dit nou? Dat kan op meerdere manieren. We raden het volgende aan:

  • Snijdt de bloemen schuin af met een flink scherp mes.
  • Vul een geschikte vaas met water. De meeste bloemen kunnen wel een halve tot driekwart gevuld vaas gebruiken. Tulpen hebben slechts iets meer dan een bodempje water nodig.
  • Zorg ervoor dat alle bloemen het water raken. Dit voorkomt uitdroging.
  • Zet de bloemen ergens naar waar het boeket geen last heeft van zonlicht, wind, een warmtebron. Zet de bloemen ook niet naast een vaas.
  • Vul de vaas regelmatig bij en ververs het water elke 2/3 dagen.

Winterboeket laten bezorgen

Wilt u graag een winterboeket laten bezorgen bij uw eigen adres of het adres van iemand die u wilt verrassen? Beide is bij ons mogelijk. Kijk op onze site voor de bloemen die u wenst te versturen, vul de juiste gegevens in en rondt uw bestelling af. Indien u dit vandaag voor 14:00 doet dan zullen wij ervoor zorgen dat de bloemen morgen al arriveren. Wacht dus niet te lang en haal de bloemen in huis!

Bekijk onze prachtige boeketten

Bezorging in de regio

€ 6,95

Versgarantie

7 dagen na bestelling

Snelle levering

Door eigen bezorgers

Veilig en snel afrekenen

Diverse betaalmethodes

Per 1 februari 2022 bezorgt Thuisuwbloemen.nl alleen nog maar in de regio rondom Zevenhuizen.
Hier vallen de volgende plaatsen onder:

✓ Benthuizen
✓ Bleiswijk
✓ Gouda
✓ Gouderak
✓ Moerkapelle
✓ Moordrecht
✓ Nesselande
✓ Nieuwerkerk aan den IJssel
✓ Reeuwijk
✓ Waddinxveen
✓ Zevenhuizen
✓ Zoetermeer

Staat uw bezorgplaats hier niet tussen?

Helaas bezorgen wij dan NIET in uw plaats. Maar gelukkig is het wel mogelijk om onze fleurige boeketten te bestellen en af te halen.

Lopende abonnementen en bestellingen buiten de regio

Heeft u op dit moment een abonnement of bestelling lopen voor een bezorgadres buiten de aangegeven regio?
Maakt u zich geen zorgen! Wij zullen deze boeketten met zorg samenstellen en verzenden.