Bent u op zoek naar een fraai boeket voor op uw tafel en zoekt u daarbij specifiek naar een boeket dat wat wilder oogt? Wilt u een echte eyecatcher in huis halen en vraagt u zich af wat de mogelijkheden zijn? Wij hebben in ons assortiment diverse boeketten. Doordat wij de boeketten zelf samenstellen kunnen wij volledig aan uw wensen voldoen. Wij hebben in ons assortiment verschillende boeketten met een wild karakter, maar kunnen dit ook van andere boeketten maken. Wilt u alles weten over het bezorgen van wilde bloemen? In dit artikel vertellen we alles wat u wilt weten.

Plukboeketten: Wild, nonchalant & prachtig

Ons assortiment bevat vele boeketten. Een boeketsoort die wij zeer vaak bezorgen door het hele land zijn plukboeketten. Deze boeketten worden ook wel veldboeketten genoemd en worden op een andere manier samengesteld dan andere gemengde boeketten. Een plukboeket is namelijk een bos bloemen die wat nonchalanter en wilder geplukt wordt dan andere boeketten. Een plukboeket heeft meer hoogteverschillen en is wat minder strak. Hierdoor lijkt het boeket wild en vrolijk. Deze boeketten hebben wij in verschillende formaten en kleursamenstellingen. Neem gerust een kijkje op onze site onder het kopje ‘boeketten’ en vervolgens ‘plukboeketten’ voor al deze mooie bloemboeketten.

wilde bloemen

Andere wilde boeketten

Naast plukboeketten bestaat ons assortiment nog uit een aantal ander boeketsoorten. Deze bloemen zijn van zichzelf wat minder wild, maar kunnen dat wel gemaakt worden. Dit kunt u na aankomst zelf doen, maar wij kunnen u hierbij alvast een handje helpen. Door in de opmerkingen duidelijk aan te geven wat u verlangt kunnen wij van elk boeket een wildere variant maken. Toch raden wij u aan om voordat u dit gaat doen even een kijkje bij de verschillende plukboeketten te nemen. Indien u daar geen passend boeket vindt kunt u altijd contact met ons opnemen voor de mogelijkheden.

Wilde bloemen onderhouden

Wanneer u wilde bloemen thuis ontvangt wilt u daar natuurlijk zo lang mogelijk van kunnen genieten. Dit doet u door de bloemen goed te verzorgen en te onderhouden. We raden u het volgende aan:

  • Maak gebruik van een schone vaas die qua formaat passend is voor uw boeket.
  • Vul de vaas voor driekwart met kraanwater.
  • Pak een scherp mes.
  • Snij van elke bloem een aantal centimeter af. Door te spelen met hoogteverschillen wordt het boeket wat wilder. Experimenteer erop los, maar zorg voor mooie open snijwonden.
  • Plaats de bloemen in het water. Zorg ervoor dat elke bloem het water raakt en dat er geen bladeren in het water hangen.
  • Vul de vaas met bloemen regelmatig aan en ververs het water in zijn geheel elke 3 á 4 dagen.

Wilde bloemen bezorgen

Nu u alles weet over onze bloemen bent u vast zeer benieuwd naar ons assortiment. Neem snel een kijkje en maak uw keuze. Neem gerust contact op voor advies op maat. Indien u vandaag voor 14:00 uw bestelling rondmaakt kunt u morgen al genieten van uw boeket.

Bekijk onze prachtige boeketten

Bezorging in de regio

€ 6,95

Versgarantie

7 dagen na bestelling

Snelle levering

Door eigen bezorgers

Veilig en snel afrekenen

Diverse betaalmethodes

Per 1 februari 2022 bezorgt Thuisuwbloemen.nl alleen nog maar in de regio rondom Zevenhuizen.
Hier vallen de volgende plaatsen onder:

✓ Benthuizen
✓ Bleiswijk
✓ Gouda
✓ Gouderak
✓ Moerkapelle
✓ Moordrecht
✓ Nesselande
✓ Nieuwerkerk aan den IJssel
✓ Reeuwijk
✓ Waddinxveen
✓ Zevenhuizen
✓ Zoetermeer

Staat uw bezorgplaats hier niet tussen?

Helaas bezorgen wij dan NIET in uw plaats. Maar gelukkig is het wel mogelijk om onze fleurige boeketten te bestellen en af te halen.

Lopende abonnementen en bestellingen buiten de regio

Heeft u op dit moment een abonnement of bestelling lopen voor een bezorgadres buiten de aangegeven regio?
Maakt u zich geen zorgen! Wij zullen deze boeketten met zorg samenstellen en verzenden.