Bent u op zoek naar een vrolijk en fraai bloemenboeket? Wilt u dit boeket in uw eigen woning neerzetten of juist cadeau geven aan een geliefde, vriend(in), familielid, collega of iemand anders in uw omgeving? Vrolijke bloemen zijn perfect om cadeau te geven bij leuke gebeurtenissen en springen enorm in het oog. Wilt u weten wat vrolijke bloemen zijn, waarom u deze cadeau kan geven en hoe u deze kan bestellen?

Waarom iemand vrolijke bloemen geven?

Vrolijke bloemen staan natuurlijk erg leuk in uw eigen woning, maar zijn ook het perfecte cadeau voor iemand die wat te vieren heeft. Wat redenen kunnen zijn om iemand te feliciteren met een vrolijk boeket? We sommen er even een paar op:

  • Verjaardagen
  • Behalen diploma, cursus, certificaat of rijbewijs
  • Bruiloften of viering trouwdagen
  • Nieuwe baan of x-aantal jaar bij dezelfde baas
  • Om iemand te bedanken
  • Of, gewoon zomaar natuurlijk.
vrolijke bloemen

Wat zijn vrolijke bloemen?

Wanneer wij het hebben over vrolijke bloemen bedoelen we bloemen met vrolijke en veel verschillende kleuren. Denk aan rood, geel, oranje. Deze levendige kleuren zorgen voor een fraai en vrolijk ogend boeket. Wij hebben in ons assortiment gewone boeketten, plukboeketten, losse en gemengde rozen. Wat plukboeketten zijn? Dit zijn wat wildere en nonchalante boeketten.  Deze boeketten ogen daardoor vrolijk en extra levendig. Ook gemengde rozen en normale boeketten lijk erg vrolijk. Gemengde rozen hebben witte, rode en roze rozen. Deze kleuren zijn zeer levendig.

Vrolijke boeketen laten bezorgen

Wilt u graag vrolijke bloemen in huis halen of cadeau geven aan iemand uit uw omgeving? Wilt u graag een vers en fraai boeket bestellen dat morgen al in huis kan zijn? Onze boeketten worden rechtstreeks vanaf de kweker naar het door u doorgegeven adres geleverd. Hierdoor worden de bloemen altijd in perfecte staat afgeleverd. Wanneer u uw bestelling voor 14:00 rondmaakt zullen de bloemen de volgende dag al aan de deur verschijnen.

Bekijk onze prachtige boeketten

Bezorging in de regio

€ 4,95

Versgarantie

7 dagen na bestelling

Snelle levering

Door eigen bezorgers

Veilig en snel afrekenen

Diverse betaalmethodes

Per 1 februari 2022 bezorgt Thuisuwbloemen.nl alleen nog maar in de regio rondom Zevenhuizen.
Hier vallen de volgende plaatsen onder:

✓ Benthuizen
✓ Bleiswijk
✓ Gouda
✓ Gouderak
✓ Moerkapelle
✓ Moordrecht
✓ Nesselande
✓ Nieuwerkerk aan den IJssel
✓ Reeuwijk
✓ Waddinxveen
✓ Zevenhuizen
✓ Zoetermeer

Staat uw bezorgplaats hier niet tussen?

Helaas bezorgen wij dan NIET in uw plaats. Maar gelukkig is het wel mogelijk om onze fleurige boeketten te bestellen en af te halen.

Lopende abonnementen en bestellingen buiten de regio

Heeft u op dit moment een abonnement of bestelling lopen voor een bezorgadres buiten de aangegeven regio?
Maakt u zich geen zorgen! Wij zullen deze boeketten met zorg samenstellen en verzenden.