Of u nu thuis blijft of uitgaat, een romantisch avondje gepland heeft met uw partner of toekomstige vriend; een bos bloemen hoort bij Valentijnsdag. Wees er op tijd bij, of beter nog, bestel ze van tevoren, zodat u niet hoeft te vechten voor een bos verlepte bloemen bij een tankstation. Wilt u weten waar u op moet letten bij een Valentijns boeket om eens echt goed voor de dag te komen? Speciaal voor u hebben we de volgende tips op een rij gezet.

Speciaal voor u uitgezocht

Tips voor het bestellen bij een bloemist

Het zit nogal in het woord verweven, bloemisten zijn specialisten in bloemen. U hoeft daarom een bloemist niet te vertellen hoe deze zijn werk moet doen, ook niet voor een Valentijns boeket. Kies de bloemist die u kent en vertrouwt en vraag om een mooi, romantisch boeket voor Valentijn voor een bepaald bedrag. De bloemist zal zijn of haar werk doen en een mooi boeket ontwerpen.

Rode rozen of een keer wat anders?

Wanneer mensen denken aan bloemen voor Valentijn, dan denkt bijna iedereen aan rozen. Dit is ook de reden waarom de prijs van rozen flink omhoog gaat op de week voor Valentijnsdag. Toch hoeft u niet iedere keer voor rozen te kiezen of misschien juist wel niet. Wanneer u aankomt met andere bloemen behalve rozen, toont u aan dat u er echt over nagedacht heeft. Bloemen die ook romantiek en verleiding uitstralen zijn orchideeën en anthuriums. Wanneer u toch liever voor rozen kiest, laat ze dan door een bloemist samenstellen in een boeket. Een enkele roos in een stuk folie kan eigenlijk niet meer.

Vermijd het vriendenschappelijke boeketje

Op de één of andere manier lijkt het alsof mannen en jongens zich vooral aangetrokken voelen tot bloemen met felle kleuren, zoals Gerbera’s. Dit zijn echter al snel bloemen die alle romantiek doen verdwijnen. Om de sfeer romantisch te houden kunt u het best kiezen voor bloemen in zachte en neutrale tinten. Voor aanvulling van een boeket zijn de weelderige bladeren van eucalyptus zeer geschikt.

Werk aan het onthullende moment

Al onze tips voor het kopen van een Valentijns boeket zijn geschikt voor iedereen, maar vooral deze tip is belangrijk voor de mannen. Vrouwen en meisjes vinden een goede onthulling van de bloemen namelijk geweldig. Voor een goede onthulling houd u de bloemen met één hand achter uw rug. Wanneer u elkaar net ontmoet heeft onthult u de bloemen en overhandigt deze. Bloemen zijn romantisch, ze horen gewoon bij Valentijnsdag. Wanneer u een bos bloemen geeft, heeft u in principe al gewonnen.

valentijnsboeket

Heeft u gewacht tot het laatste moment? Geen probleem!

Bent u Valentijnsdag vergeten of erg laat met het kopen van bloemen? Gelukkig is er een oplossing voor u! Tegenwoordig kunt u bloemen online bestellen waarbij het de volgende dag in huis is. Bij thuisuwbloemen.nl kunt u een keus maken uit verschillende Valentijns boeketten, de juiste zit er zeker voor u bij. De bovenstaande tips kunnen u helpen om een keus te maken.

Een bos bloemen bij iemand laten bezorgen als verassing en om uw liefde te verklaren is toch eigenlijk de mooiste vorm van Valentijnsdag vieren? Wilt u dit doen? Dan is het online bestellen en bezorgen van bloemen erg handig voor u. Thuisuwbloemen.nl bezorgt het Valentijns boeket naar ieder adres in Nederland. Na uw bestelling wordt het boeket zorgvuldig samengesteld en bezorgd op het adres naar uw keuze.

Weet u nu waar u op moet letten bij het kopen van een Valentijns boeket? Hopelijk hebben onze tips u geholpen zodat u een mooie en romantische Valentijnsdag kunt vieren.

Bezorging in de regio

€ 6,95

Versgarantie

7 dagen na bestelling

Snelle levering

Door eigen bezorgers

Veilig en snel afrekenen

Diverse betaalmethodes

Per 1 februari 2022 bezorgt Thuisuwbloemen.nl alleen nog maar in de regio rondom Zevenhuizen.
Hier vallen de volgende plaatsen onder:

✓ Benthuizen
✓ Bleiswijk
✓ Gouda
✓ Gouderak
✓ Moerkapelle
✓ Moordrecht
✓ Nesselande
✓ Nieuwerkerk aan den IJssel
✓ Reeuwijk
✓ Waddinxveen
✓ Zevenhuizen
✓ Zoetermeer

Staat uw bezorgplaats hier niet tussen?

Helaas bezorgen wij dan NIET in uw plaats. Maar gelukkig is het wel mogelijk om onze fleurige boeketten te bestellen en af te halen.

Lopende abonnementen en bestellingen buiten de regio

Heeft u op dit moment een abonnement of bestelling lopen voor een bezorgadres buiten de aangegeven regio?
Maakt u zich geen zorgen! Wij zullen deze boeketten met zorg samenstellen en verzenden.