Wilt u deze Pasen iemand verrassen met een fraaie bos bloemen en bent u benieuwd naar wat nou eigenlijk een paasboeket is? Wilt u graag weten welke bloemen er zoal in een paasboeket zitten en bent u benieuwd naar waarmee u rekening moet houden bij het geven of in huis halen van een paasboeket? Paasboeketten zijn enorm leuk om uw huis helemaal ‘paasklaar’ te maken en zijn fantastisch om te geven aan iemand. In dit artikel vertellen we alles wat u moet weten over het paasboeket. Lees dus gerust even verder.

Wat is een paasboeket?

Pasen is een belangrijk Christelijk feest waarbij de kruisiging en wederopstanding van Jezus Christus gevierd wordt. Paaszondag is de dag waarop Jezus herrees uit de dood. Indien u dit nog niet wist of alweer vergeten was dan heeft u de eerste les van dit artikel al te pakken. Een paasboeket heeft eigenlijk geen hele specifieke betekenis. Dit houdt in dat een paasboeket uit meerdere bloemen kan bestaan en niet een eenduidige uitstraling heeft. Omdat bij Pasen de herleving van Jezus Christus wordt gevierd is het goed om te kiezen voor bloemen met dezelfde betekenis. Kies een boeket met een opgewekt karakter dat leven uitstraalt.

Welke bloemen voor een paasboeket?

De kleuren die passen bij Pasen zijn geel en wit. Dit omdat deze kleuren in het Christendom nogal eens voorbijkomen. Verder is hier duidelijke reden voor. Omdat deze kleuren passen bij de tijd van Pasen is het natuurlijk aan te raden om bloemen te kiezen die de kleuren geel en wit gebruiken. Welke bloemen die onder andere doen? Dat zijn er nogal wat. We sommen er een aantal op:

  • Tulpen
  • Zonnebloem
  • Rozen
  • Germini
  • Ranonkels
  • Orchideeën
  • Hyacinten
paasboeket

Zelf een paasboeket maken

Paasboeketten zijn natuurlijk heel goed zelf te maken. De natuur geeft in deze tijd van het jaar vele bloemen. Van deze bloemen zijn prachtige boeketten met levendige en warme kleuren te maken. Het leuke van een paasboeket is dat het boeket heel strak gebonden mag zijn, maar ook wat nonchalanter geplukt mag worden. Voorzie het boeket van gele en witte bloemen, maak het boeket niet te groot en bind het boeket op geheel eigen wijze samen. Het maken van fouten is moeilijker dan het maken van goede keuzes. Laat je creativiteit dus lekker zijn gang gaan.

Een paasboeket laten bezorgen

Wilt u een paasboeket in huis halen en bent u niet zo creatief? Wilt u graag een boeket laten bezorgen door ons? Dat kan natuurlijk. Sterker nog, we zijn hier zelfs heel goed in. We bezorgen bloemen door heel Nederland en doen dit al erg lang. Wij leveren uitsluitend verse bloemen en vervoeren deze boeketten in speciale dozen die de bloemen voorzien van bescherming en water. De bloemen kunnen, indien u vandaag voor 14:00 besteld, morgen al arriveren.

Bekijk onze prachtige boeketten

Bezorging in de regio

€ 6,95

Versgarantie

7 dagen na bestelling

Snelle levering

Door eigen bezorgers

Veilig en snel afrekenen

Diverse betaalmethodes

Per 1 februari 2022 bezorgt Thuisuwbloemen.nl alleen nog maar in de regio rondom Zevenhuizen.
Hier vallen de volgende plaatsen onder:

✓ Benthuizen
✓ Bleiswijk
✓ Gouda
✓ Gouderak
✓ Moerkapelle
✓ Moordrecht
✓ Nesselande
✓ Nieuwerkerk aan den IJssel
✓ Reeuwijk
✓ Waddinxveen
✓ Zevenhuizen
✓ Zoetermeer

Staat uw bezorgplaats hier niet tussen?

Helaas bezorgen wij dan NIET in uw plaats. Maar gelukkig is het wel mogelijk om onze fleurige boeketten te bestellen en af te halen.

Lopende abonnementen en bestellingen buiten de regio

Heeft u op dit moment een abonnement of bestelling lopen voor een bezorgadres buiten de aangegeven regio?
Maakt u zich geen zorgen! Wij zullen deze boeketten met zorg samenstellen en verzenden.