Wilt u graag het seizoen in huis halen, uw interieur opfleuren of anderen verrassen met een leuk cadeau? Wilt u meerdere boeketten in huis halen en/of cadeau geven? Bloemen laten bezorgen is het perfecte cadeau voor allerlei gebeurtenissen. Wilt u graag meerdere boeketten in één keer bestellen? Dat kan bij ons. Hoe dit gaat? Hierover vertellen we u in dit artikel meer.

Boeketten bestellen voor uzelf

Zit u thuis en wilt u graag wat meer passie, beleving en sfeer in huis halen, maar heeft u geen idee hoe u dit bereikt? Probeer het eens met bloemen! Bloemen zijn echte eyecatchers en staan leuk in elk huis. We kunnen ons voorstellen dat u graag meerdere boeketten in één keer besteld. Zo heeft u bijvoorbeeld zowel op de keukentafel als in de woonkamer een prachtig boeket staan. Het bestellen van meerdere boeketten is bij ons mogelijk. Sterker nog, dit kan heel gemakkelijk. Selecteer de boeketten die u wenst te ontvangen, kies een bepaald aantal en maak uw bestelling compleet. Indien u voor 14:00 uw bestelling compleet maakt kunnen wij uw boeket morgen al afleveren.

Voordelen van een bloemrijk huis

Een huis waarin bloemen aanwezig zijn is goed voor uw gezondheid en humeur. Uit onderzoek is namelijk meermaals gebleken dat bloemen zorgen voor een toename aan creativiteit, concentratie, ontspanning en bijdraagt aan de sfeer in huis. Bloemen zijn dus perfect om in uw huis te plaatsen en zijn ook zeer geschikt op uw (thuis)werkplek.

Meerdere boeketten naar meerdere adressen

We kunnen ons goed voorstellen dat u graag meerdere boeketten wilt bestellen om er vervolgens één in uw eigen huis te laten prijken, één cadeau te geven aan een goede bekende en één op de zaak te zetten. Leuk idee! Maar helaas, dit is in de praktijk niet mogelijk om door ons te laten doen. Indien u dit wilt zal u hiervoor drie aparte bestellingen moeten plaatsen. Dat voelt voor u misschien een beetje onhandig, maar kan nou eenmaal niet anders.

Bloemen bestellen

Ons assortiment puilt uit van de prachtige boeketten. Wij bezorgen vele gemengde boeketten, plukboeketten en rozen door heel Nederland. Dit doen wij snel, voor een scherpe prijs en met bloemen van topkwaliteit. Onze bloemen komen rechtstreeks vanaf de kweker naar u toe waardoor u altijd verse bloemen ontvangt. Kijk op onze site voor ons assortiment en maak uw bestelling compleet. Voor 14:00 besteld is morgen in huis.

Bekijk onze prachtige boeketten

Bezorging in de regio

€ 4,95

Versgarantie

7 dagen na bestelling

Snelle levering

Door eigen bezorgers

Veilig en snel afrekenen

Diverse betaalmethodes

Per 1 februari 2022 bezorgt Thuisuwbloemen.nl alleen nog maar in de regio rondom Zevenhuizen.
Hier vallen de volgende plaatsen onder:

✓ Benthuizen
✓ Bleiswijk
✓ Gouda
✓ Gouderak
✓ Moerkapelle
✓ Moordrecht
✓ Nesselande
✓ Nieuwerkerk aan den IJssel
✓ Reeuwijk
✓ Waddinxveen
✓ Zevenhuizen
✓ Zoetermeer

Staat uw bezorgplaats hier niet tussen?

Helaas bezorgen wij dan NIET in uw plaats. Maar gelukkig is het wel mogelijk om onze fleurige boeketten te bestellen en af te halen.

Lopende abonnementen en bestellingen buiten de regio

Heeft u op dit moment een abonnement of bestelling lopen voor een bezorgadres buiten de aangegeven regio?
Maakt u zich geen zorgen! Wij zullen deze boeketten met zorg samenstellen en verzenden.