Is er iemand uit uw familie, vriendengroep, kennissenkring of een andere bekende die door een lastige periode gaat? Wilt u deze persoon graag steunen en vraagt u zich of hoe u dit kan doen? Indien u niet in staat bent om fysiek bij deze persoon langs te gaan is het een goed plan om deze persoon te steunen door middel van een fraai boeket. Wilt u weten hoe wij dit voor u kunnen regelen en waar u op moet letten bij het versturen van bloemen naar iemand die door een lastige periode gaat? In dit artikel vertellen we alles wat u moet weten.

Bloemen versturen om iemand te steunen

Wanneer er iemand in uw kring door een lastige periode gaat, denk hierbij bijvoorbeeld aan ziekte, rouw of andere verdrietige omstandigheden, is het voor deze persoon erg fijn om te weten dat hij of zij er niet alleen voor staat. Het kan voorkomen dat u niet in de gelegenheid bent om bij deze persoon op bezoek te gaan. Door deze persoon een mooi boeket met persoonlijke boodschap te sturen kunt u deze persoon toch steunen zonder dat u bij deze persoon langsgaat.

Aandachtspunten steunboeket

Iemand die door een lastige periode gaat heeft het ongetwijfeld lastig. De reden waarom deze persoon het zo lastig heeft is doorgaans geen pretje. Wij raden dan ook aan om een boeket met sobere kleuren op te sturen. Vermijdt vrolijke en felle kleuren zoveel mogelijk. Wij hebben diverse gemengde boeketten met een sober maar toch fraai uiterlijk. In plaats van een gemengd boeket kunt u ook rozen versturen. Dit is gebruikelijk bij personen met wie u een zeer hechte band heeft. Rode rozen zijn bijvoorbeeld zeer geschikt voor geliefden en naaste familieleden. Kijk op onze site voor onze diverse boeketten. Elk boeket kan worden voorzien van een kaartje met een persoonlijke boodschap. Dit maakt uw boeket nóg specialer.

bos bloemen voor medeleven

Boeket versturen naar ziekenhuis of andere locatie

Verblijft de persoon die u wilt steunen met een fraai boeket momenteel in het ziekenhuis of op een andere locatie buiten zijn of haar huis? Wilt u graag dat wij het boeket naar deze plek sturen? Dat kan natuurlijk. Wij hebben dan wel wat gegevens nodig. Denk hierbij aan afdeling, kamernummer, naam, telefoonnummer, enzovoorts. Wij leveren het boeket af bij de receptie. Zij zullen vervolgens de informatie van ons ontvangen en het boeket naar de juiste persoon brengen.

Boeket laten bezorgen

Wilt u graag iemand steunen met een fraai boeket? Neem een kijkje op onze website, selecteer een prachtig boeket en maak uw bestelling af. Wanneer de bestelling voor 14:00 is rondgemaakt kunnen wij ervoor zorgen dat uw boeket morgen als arriveert.

Bekijk onze prachtige boeketten

Bezorging in de regio

€ 4,95

Versgarantie

7 dagen na bestelling

Snelle levering

Door eigen bezorgers

Veilig en snel afrekenen

Diverse betaalmethodes

Per 1 februari 2022 bezorgt Thuisuwbloemen.nl alleen nog maar in de regio rondom Zevenhuizen.
Hier vallen de volgende plaatsen onder:

✓ Benthuizen
✓ Bleiswijk
✓ Gouda
✓ Gouderak
✓ Moerkapelle
✓ Moordrecht
✓ Nesselande
✓ Nieuwerkerk aan den IJssel
✓ Reeuwijk
✓ Waddinxveen
✓ Zevenhuizen
✓ Zoetermeer

Staat uw bezorgplaats hier niet tussen?

Helaas bezorgen wij dan NIET in uw plaats. Maar gelukkig is het wel mogelijk om onze fleurige boeketten te bestellen en af te halen.

Lopende abonnementen en bestellingen buiten de regio

Heeft u op dit moment een abonnement of bestelling lopen voor een bezorgadres buiten de aangegeven regio?
Maakt u zich geen zorgen! Wij zullen deze boeketten met zorg samenstellen en verzenden.