Bent u ook zo gek op bloemen en wilt u het liefst het hele jaar door verse en fraaie bloemen in huis hebben? Wilt u graag op maandelijkse basis bloemen ontvangen zonder dat u daar wat voor hoeft te doen? Bloemen in huis hebben is voor iedereen fijn, maar is toch altijd wel een gedoe. De bloemen moeten worden opgehaald, op de juiste manier worden vervoerd en vervolgens zo snel mogelijk in de vaas worden gezet om niet uit te drogen. Wij zijn hier gespecialiseerd in en kunnen ervoor zorgen dat u altijd verse en prachtige bloemen ontvangt. In dit artikel vertellen we alles over onze mogelijkheden omtrent het periodiek ontvangen van bloemen.

Maandelijks bloemen ontvangen

Het ontvangen van bloemen is iets heel fijns. U weet namelijk zeker dat onze bezorgers de bloemen op de juiste manier afleveren en hoeft u geen zorgen te maken over de staat van het boeket. Wij bezorgen de bloemen namelijk rechtstreeks vanaf de kweker naar uw adres en vervoeren de bloemen in speciale boeketdozen. Deze dozen voorzien de bloemen van bescherming en water. Zo heeft u onbeschadigde bloemen die geen risico op uitdroging lopen. Altijd verse bloemen in fantastische staat aan de deur dus. De bloemen kunnen uw interieur opfleuren en zijn goed voor u gemoedstoestand. Een ruimte met bloemen is namelijk goed voor uw humeur, concentratie, creativiteit en ontspanning.

maandelijks bloemen abonnement

Voordelen van een bloemenabonnement

Een bloemenabonnement ontlast u een beetje. Het in huis halen van bloemen in natuurlijk geen zware taak, maar wel een beetje een gedoe. De deur uit, naar een bloemist rijden, de bloemen op de juiste manier vervoeren en direct in de vaas zetten is niet de ideale manier om bloemen in huis te halen. Met een bloemenabonnement doen wij dit werk voor u, heeft u maar eenmalig de taak om uw (adres)gegevens achter te laten, betaalt u vooruit en kiest u zelf welk boeket op welke dag komt. U kunt ervoor kiezen om ons maandelijks te laten komen, maar indien u wilt dat wij vaker komen dan kan dat natuurlijk ook.

Zakelijk bloemenabonnement

Wilt u graag bloemen periodiek ontvangen om te plaatsen in uw horecagelegenheid of kantoorpand? Ook dat kan natuurlijk. Bloemen in zakelijke kringen zijn goed voor de sfeer en rust die het bedrijf uitstraalt. Een vergaderruimte met fraai bos bloemen of horecastamtafel met prachtig boeket doet veel met de eerste indruk van mensen. Wilt u graag een zakelijk bloemenabonnement afnemen? Kijk dan even verder op onze site. Hier kunt u al uw voorkeuren aangeven.

Bloemen bestellen of abonnement afnemen

Wilt u graag een boeket bestellen om de kwaliteit van onze bloemen te ondervinden? Of wilt u liever direct een abonnement voor bepaalde tijd afnemen? In beide gevallen raden we aan om even verder te kijken op onze site en uw keuze te maken. De bloemen die u vandaag besteld kunnen, indien u uw bestelling voor 14:00 afrondt, morgen al arriveren. Wacht dus niet te lang.

Bekijk onze prachtige boeketten

Bezorging in de regio

€ 4,95

Versgarantie

7 dagen na bestelling

Snelle levering

Door eigen bezorgers

Veilig en snel afrekenen

Diverse betaalmethodes

Per 1 februari 2022 bezorgt Thuisuwbloemen.nl alleen nog maar in de regio rondom Zevenhuizen.
Hier vallen de volgende plaatsen onder:

✓ Benthuizen
✓ Bleiswijk
✓ Gouda
✓ Gouderak
✓ Moerkapelle
✓ Moordrecht
✓ Nesselande
✓ Nieuwerkerk aan den IJssel
✓ Reeuwijk
✓ Waddinxveen
✓ Zevenhuizen
✓ Zoetermeer

Staat uw bezorgplaats hier niet tussen?

Helaas bezorgen wij dan NIET in uw plaats. Maar gelukkig is het wel mogelijk om onze fleurige boeketten te bestellen en af te halen.

Lopende abonnementen en bestellingen buiten de regio

Heeft u op dit moment een abonnement of bestelling lopen voor een bezorgadres buiten de aangegeven regio?
Maakt u zich geen zorgen! Wij zullen deze boeketten met zorg samenstellen en verzenden.