Zou u graag een mooie en in het oog springende bos bloemen in huis willen halen? Vraagt u zich af wat het kost om bloemen bij u aan de deur te laten bezorgen? Wij van Thuis Uw Bloemen zijn misschien wel dé goedkoopste aanbieder van prachtige bloemen die binnen een dag bij u kunnen arriveren. Wij hebben bloemen in allerlei soorten en maten en verschillende prijsklassen. Wilt u weten wat het kost om een boeket bij u aan de deur te laten bezorgen? Lees dan dit artikel.

Rechtstreeks vanaf de kweker, altijd vers

De bloemen die wij bezorgen komen rechtstreeks vanaf de kweker naar u toe. Wij vervoeren de dozen in speciale boeketdozen. Deze dozen voorzien de bloemen van water en bieden uw boeket veel bescherming. Zo arriveren de bloemen altijd in perfecte staat bij u of wellicht iemand die u wilt verrassen. Wij hebben in ons assortiment diverse bloemsoorten. Zo hebben wij verschillende snijbloemen waar wij gemengde boeketten, plukboeketten en roos boeketten van maken. Ook losse rozen zijn bij ons te bestellen. Ons assortiment bevat hele vrolijke boeketten voor heugelijke momenten, maar wij leveren ook wat sobere boeketten wanneer er vervelendere omstandigheden hebben plaatsgevonden. Neem gerust een kijkje op de site voor ons assortiment.

kosten bloemen

Scherp geprijsd en morgen in huis

Onze bloemen zijn zeer scherp geprijsd. Onze goedkoopste bloemen worden al vanaf zo’n €10,- verkocht. Hier komen nog wat bezorgkosten overheen. Met deze prijs zijn wij één van de goedkoopste leveranciers van prachtige bloemboeketten. Dat wij zo goedkoop zijn komt door onze efficiënte werkwijze en goede samenwerking tussen transport en kweker. Wanneer u uw boeket vandaag voor 14:00 besteld kunnen wij ervoor zorgen dat u uw boeket morgen al in huis heeft. Zo zijn de bloemen altijd op tijd en kunt u snel genieten van uw prachtige bos bloemen.

Bloemen bestellen

Bent u tevreden over onze lage prijzen en zou u graag een mooie bos bloemen in huis willen halen of cadeau willen geven aan een bekende? Wacht dan niet langer en maak uw bestelling compleet. Wij bezorgen bloemen door heel Nederland en kunnen de boeketten ook op speciale plaatsen – denk aan ziekenhuizen, campings of hotels – afleveren.

Bekijk onze prachtige boeketten

Bezorging in de regio

€ 4,95

Versgarantie

7 dagen na bestelling

Snelle levering

Door eigen bezorgers

Veilig en snel afrekenen

Diverse betaalmethodes

Per 1 februari 2022 bezorgt Thuisuwbloemen.nl alleen nog maar in de regio rondom Zevenhuizen.
Hier vallen de volgende plaatsen onder:

✓ Benthuizen
✓ Bleiswijk
✓ Gouda
✓ Gouderak
✓ Moerkapelle
✓ Moordrecht
✓ Nesselande
✓ Nieuwerkerk aan den IJssel
✓ Reeuwijk
✓ Waddinxveen
✓ Zevenhuizen
✓ Zoetermeer

Staat uw bezorgplaats hier niet tussen?

Helaas bezorgen wij dan NIET in uw plaats. Maar gelukkig is het wel mogelijk om onze fleurige boeketten te bestellen en af te halen.

Lopende abonnementen en bestellingen buiten de regio

Heeft u op dit moment een abonnement of bestelling lopen voor een bezorgadres buiten de aangegeven regio?
Maakt u zich geen zorgen! Wij zullen deze boeketten met zorg samenstellen en verzenden.