Heeft u een fraai kantoorpand waar u samen met werknemers of collega’s werkt of geregeld bezoek ontvangt? Wilt u graag uw kantoorpand op een hele gemakkelijke manier opfleuren met een fraaie bos bloemen? Een fraai boeket fleurt elke ruimte op en brengt warmte en een prettige sfeer in uw pand en kantoor. Wilt u alles weten over het bestellen van bloemen op kantoor? In dit artikel leggen we het uit.

Waarom bloemen plaatsen op kantoor?

Mensen fleuren doorgaans erg op van een bos bloemen. Misschien herkent u wel het moment dat u een ruimte of pand binnenstapt en stuit op een fraai en groot bloemenboeket dat gelijk uw blik vangt. Dit komt omdat bloemen ware eyecatchers zijn en een vrolijke uitstraling hebben. De uitstraling en de geur van een boeket zorgt ervoor dat mensen opfleuren en zich welkom voelen. Dit komt omdat boeketten een bepaalde warmte uitstralen. Het plaatsen van een boeket op uw welkomstbalie, stamtafel, vergadertafel of andere plek in uw kantoor is dus een grote aanrader.

bloemen voor kantoor

Zakelijk bloemen bestellen

Wanneer u zakelijk bloemen wilt bestellen bent u waarschijnlijk geïnteresseerd naar de mogelijkheden. Welke bloemen kunnen worden geleverd? Wanneer worden de bloemen afgeleverd? Welke kleuren hebben de boeketten? Hoe groot is een boeket? Heel simpel gezegd: Wij kunnen al uw wensen vervullen en kunnen dus altijd een boeket leveren waar u blij van wordt. Wij hebben op onze site diverse gemengde boeketten, plukboeketten, gemengde rozen en losse rozen. Deze bloemen zijn allemaal perfect om in uw kantoorpand te plaatsen, maar bijvoorbeeld ook ideaal om een werknemer cadeau te geven. Dit kan bijvoorbeeld zijn bij verjaardagen, x-aantal arbeidsjaren of andere heugelijke momenten.

Zakelijk bloemenabonnement

Indien u graag met regelmaat een vers bloemen wilt ontvangen is het wellicht aantrekkelijk om een zakelijk bloemenabonnement af te sluiten. Samen spreken wij af welke boeketten er wel en welke boeketten er niet worden bezorgd, wanneer dit gebeurt en wat dit u kost. Wij kunnen variëren met de boeketten, maar doen dit allen volledig naar uw wens. Wilt u bijvoorbeeld geen boeketten met de gele kleur ontvangen omdat dit vloekt bij uw interieur? Dan zullen wij deze kleur logischerwijs buiten gebruik houden. Met een zakelijk bloemen zorgt u ervoor dat u geen omkijken heeft naar de uitstraling van uw kantoor. Terwijl u bezig bent met de belangrijke werkzaamheden, zorgen wij ervoor dat de bloemen arriveren.

Bloemen laten bezorgen

Indien u nog geen abonnement wilt nemen, maar eerst een aantal maal een los boeket wilt bestellen raden wij u aan om dit voor 14:00 te doen. Wanneer u hierin slaagt kunnen wij de bloemen namelijk morgen al bij u afleveren. Zo hoeft u niet lang te wachten op uw boeket.

Bekijk onze prachtige boeketten

Bezorging in de regio

€ 6,95

Versgarantie

7 dagen na bestelling

Snelle levering

Door eigen bezorgers

Veilig en snel afrekenen

Diverse betaalmethodes

Per 1 februari 2022 bezorgt Thuisuwbloemen.nl alleen nog maar in de regio rondom Zevenhuizen.
Hier vallen de volgende plaatsen onder:

✓ Benthuizen
✓ Bleiswijk
✓ Gouda
✓ Gouderak
✓ Moerkapelle
✓ Moordrecht
✓ Nesselande
✓ Nieuwerkerk aan den IJssel
✓ Reeuwijk
✓ Waddinxveen
✓ Zevenhuizen
✓ Zoetermeer

Staat uw bezorgplaats hier niet tussen?

Helaas bezorgen wij dan NIET in uw plaats. Maar gelukkig is het wel mogelijk om onze fleurige boeketten te bestellen en af te halen.

Lopende abonnementen en bestellingen buiten de regio

Heeft u op dit moment een abonnement of bestelling lopen voor een bezorgadres buiten de aangegeven regio?
Maakt u zich geen zorgen! Wij zullen deze boeketten met zorg samenstellen en verzenden.