Bent u op zoek naar een groot boeket om iemand cadeau te geven of om te plaatsen in uw woning of een andere ruimte? Wilt u graag weten hoe groot onze grote boeketten zijn en wat de voordelen van een groot boeket zijn? Grote boeketten zijn echte eyecatchers en fleuren elke ruimte aanzienlijk op. Een groot boeket oogt zeer vrolijk en is er in allerlei varianten. Wilt u alles weten over grote boeketten?

Hoe groot is een groot boeket?

Wanneer u op onze site een boeket heeft gevonden dat u graag wilt ontvangen of cadeau wilt geven aan een bekende dan heeft u de opties uit verschillende formaten. Wij hebben boeketten in klein, middel en groot formaat. Maar hoe groot is zo’n groot boeket? En hoe klein is een klein boeket? Omdat dit per boeket nogal verschilt is het antwoord op deze vraag lastiger dan u wellicht had verwacht. Op onze site ziet u foto’s van de diverse boeketten. Wanneer u klikt op het knopje ‘groot’ ziet u dat de foto veranderd. De foto die u dan ziet is van de grote versie van het boeket. Deze foto komt zeer goed overeen met de daadwerkelijke grote van het boeket. We kunnen u dus wel een indicatie geven van de grootte, maar dit niet uitdrukken in lengte- of breedtematen.

hoe groot is boeket

Wat kan je met een groot boeket?

Een groot boeket is een ware eyecatcher die elke ruimte opfleurt tot een gezellige plek. Grote boeketten zijn perfect voor in uw woning, maar kunnen ook op andere plaatsen zeer veel betekenen voor de sfeer binnenskamers. Zo kan een prachtig groot boeket ook sfeer brengen in uw kantoorpand of horecazaak. Een prachtig boeket op uw balie, op de stamtafel in uw horecagelegenheid of bijvoorbeeld op de vergadertafel brengt rust en warmte in uw pand.

Groot boeket verzorgen

Wanneer u een groot boeket heeft besteld wilt u natuurlijk dat u hier zo lang mogelijk van kan genieten. Onze boeketten hebben de garantie om minimaal zeven dagen te kunnen staan. Door uw bloemen goed te verzorgen kan dit zelfs aanzienlijk langer worden. Hoe u uw bloemen moet verzorgen? We raden het volgende aan:

  • Pak een vaas die geschikt is voor uw grote boeket en vul deze vaas voor driekwart met lauw kraanwater.
  • Snij van elke bloemsteel zo’n 1,5 tot 2,5 centimeter schuin af met een zeer scherp mes.
  • Plaats de bloemen in de vaas en zorg ervoor dat er geen bladeren in het water hangen.
  • Indien u gedurende de week bladeren in het water ziet raden we aan om deze zo snel mogelijk te verwijderen.
  • Vul het water in uw vaas regelmatig aan en ververs het water in zijn geheel elke drie dagen.

Grote boeketten bestellen

Wilt u graag een groot boeket laten bezorgen op uw adres of dat van een goede bekende? Wilt u graag dat de bloemen morgen al in huis zijn? Indien u uw boeket vandaag voor 14:00 besteld kunnen wij ervoor zorgen dat de bloemen morgen al arriveren.

Bekijk onze prachtige boeketten

Bezorging in de regio

€ 4,95

Versgarantie

7 dagen na bestelling

Snelle levering

Door eigen bezorgers

Veilig en snel afrekenen

Diverse betaalmethodes

Per 1 februari 2022 bezorgt Thuisuwbloemen.nl alleen nog maar in de regio rondom Zevenhuizen.
Hier vallen de volgende plaatsen onder:

✓ Benthuizen
✓ Bleiswijk
✓ Gouda
✓ Gouderak
✓ Moerkapelle
✓ Moordrecht
✓ Nesselande
✓ Nieuwerkerk aan den IJssel
✓ Reeuwijk
✓ Waddinxveen
✓ Zevenhuizen
✓ Zoetermeer

Staat uw bezorgplaats hier niet tussen?

Helaas bezorgen wij dan NIET in uw plaats. Maar gelukkig is het wel mogelijk om onze fleurige boeketten te bestellen en af te halen.

Lopende abonnementen en bestellingen buiten de regio

Heeft u op dit moment een abonnement of bestelling lopen voor een bezorgadres buiten de aangegeven regio?
Maakt u zich geen zorgen! Wij zullen deze boeketten met zorg samenstellen en verzenden.