Bent u op zoek naar een online bloemenzaak die een boeket kan opsturen naar u of iemand die u wilt verrassen? Bent u op zoek naar een aanbieder die dit voor een scherpe prijs en zonder bezorgkosten kan doen? Het versturen van bloemen kan nogal prijzig zijn. Dit heeft met vele factoren te maken, zoals vraag en aanbod, het seizoen en de huidige markt. Wij zijn in Nederland misschien wel de goedkoopste bloemenbezorgdienst. Wij bezorgen bloemen in de wijde omgeving van Zevenhuizen. De boeketten die wij leveren hebben de garantie om minimaal een week te staan. In dit artikel vertellen we alles over onze scherp geprijsde boeketten.

Waarom bloemen in huis halen?

Ontvangt u binnenkort visite en wilt u hiervoor uw interieur ietwat opfleuren of wilt u de sfeer in uw huis naar een hoger niveau tillen. Bloemen zijn een eenvoudige en leuke manier om de uitstraling in uw woning leuker en vrolijker te maken. Bloemen zijn echte blikvangers en stralen warmte uit. Daarnaast is de geur van bloemen ook nog eens erg goed voor mensen. Bloemen zorgen namelijk voor een beter humeur, een betere creativiteit en betere concentratie. Ook voor thuiswerkers is het in huis halen van een boeket dus een goed plan.

Bloemen om iemand cadeau te geven

Om iemand een vers boeket bloemen cadeau te geven kunnen vele verschillende redenen zijn. U kan iemand om wat voor reden dan ook willen feliciteren, uw steun betuigen, sterkte wensen aan iemand, succes wensen of zomaar verrassen. Het geven van bloemen is dé perfecte manier om uw boodschap kenbaar te maken. Onthoudt dat elke bloem een eigen betekenis heeft en probeer hiermee rekening te houden bij het geven van het cadeau. Onze boeketten zijn zeer divers en te voorzien van een kaartje met persoonlijke boodschap. Zo maakt u uw cadeau net wat persoonlijker en leuker.

bloemen met gratis bezorging

Bloemen met gratis verzending

Wanneer u op zoek bent naar bloemen wilt u natuurlijk niet te veel tijd en geld kwijt zijn aan uw boeket. Wij bezorgen bloemen door heel Nederland en kunnen dit werk dus bij u wegnemen. Zo komen de bloemen bij uw adres of dat van iemand die u wilt verrassen zonder dat u daarvoor ook maar de deur uit hoeft. Onze boeketten zijn zeer scherp geprijsd. Zo hebben wij bloemen al vanaf zo’n €10,- in ons assortiment. Het gratis vervoeren van een boeket is echter niet mogelijk, maar vanwege onze lage prijs is de totaalprijs voor het verzenden van een boeket bij ons aanzienlijk lager dan elders. Deze lagere prijs betekent niet dat onze bloemen van mindere kwaliteit zijn. Wij zijn goedkoper dan andere aanbieders vanwege onze efficiënte werkwijze, goede samenwerkingen en jarenlange ervaring.

Vandaag besteld, morgen in huis

Wilt u graag een boeket bij ons bestellen en hoopt u het boeket spoedig te kunnen ontvangen? Dan hebben we goed nieuws voor u. Indien u uw bestelling vandaag voor 14:00 afrondt zullen wij ervoor zorgen dat het boeket morgen al arriveert. Zo hoeft u niet lang te wachten op uw bloemen. Wij bezorgen de bloemen rechtstreeks vanaf de kweker waardoor er altijd verse bloemen aan de deur verschijnen. De bloemen zitten in speciale boeketdozen en zijn daardoor voorzien van bescherming en water. Neem een kijkje op onze site voor ons uitgebreide assortiment en maak uw bestelling compleet.

Wij bezorgen onze bloemen in Zevenhuizen, Rotterdam Nesselande, Reeuwijk, Moordrecht, Gouda, Gouderak, Benthuizen, Nieuwerkerk aan de IJssel, Zoetermeer, Bleiswijk en een aantal andere plaatsen in deze omgeving.

Bekijk onze prachtige boeketten

Bezorging in de regio

€ 6,95

Versgarantie

7 dagen na bestelling

Snelle levering

Door eigen bezorgers

Veilig en snel afrekenen

Diverse betaalmethodes

Per 1 februari 2022 bezorgt Thuisuwbloemen.nl alleen nog maar in de regio rondom Zevenhuizen.
Hier vallen de volgende plaatsen onder:

✓ Benthuizen
✓ Bleiswijk
✓ Gouda
✓ Gouderak
✓ Moerkapelle
✓ Moordrecht
✓ Nesselande
✓ Nieuwerkerk aan den IJssel
✓ Reeuwijk
✓ Waddinxveen
✓ Zevenhuizen
✓ Zoetermeer

Staat uw bezorgplaats hier niet tussen?

Helaas bezorgen wij dan NIET in uw plaats. Maar gelukkig is het wel mogelijk om onze fleurige boeketten te bestellen en af te halen.

Lopende abonnementen en bestellingen buiten de regio

Heeft u op dit moment een abonnement of bestelling lopen voor een bezorgadres buiten de aangegeven regio?
Maakt u zich geen zorgen! Wij zullen deze boeketten met zorg samenstellen en verzenden.