Bent u op zoek naar fraai bloemboeketten om in huis te halen of cadeau te geven aan een geliefde, vriend(in), familielid of iemand anders uit uw omgeving? Zoekt u een bloemenbezorgdienst die deze boeketten voor een zeer scherpe prijs bij u in regio Zevenhuizen kan bezorgen? Stop dan met zoeken. U bent bij ons aan het juiste adres. Wij bezorgen goedkope maar prachtige bloemen in Rotterdam Nesselande, Gouda, Zoetermeer, Waddinxveen, Nieuwerkerk aan de IJssel en een aantal andere plaatsen rondom Zevenhuizen. Wilt u alles weten over het verzenden van bloemen voor een lage prijs? In dit artikel vertellen we alles wat u moet weten.

Goedkoop bloemen versturen

Op onze website vindt u allerlei verschillende boeketten tegen een zeer scherp tarief. Vanwege de goede en efficiënte samenwerkingen kunnen wij onze bloemen rechtstreeks vanaf de kweker naar elk adres in regio Zevenhuizen verzenden. Doordat onze bloemen rechtstreeks van de kweker komen ontvangt u of de persoon die u wilt verrassen altijd verse bloemen in huis die nog een lange levensduur hebben. De bloemen worden bezorgd in speciale boeketdozen die de bloemen voorzien van water en bescherming. De bloemen arriveren dus altijd in perfecte staat.

Goedkope bloemenboeketten

Wij hebben allerlei verschillende boeketten die wij in verschillende maten leveren. Doorgaans hebben wij drie maten, namelijk: klein, middel en groot. Het formaat van een groot of klein boeket kunnen wij u niet zo gemakkelijk vertellen omdat dit verschilt per boeket. Wat wij wel hebben is van elke afmeting een foto die zeer goed overeenkomt met het werkelijk boeket. Wij hebben vele boeketten met een vanaf prijs van €9,95 of €10,95. Hier komen nog bezorgkosten overheen. De prijs die u bij ons betaald voor het versturen van een bloemenboeket ligt vanwege onze werkwijze een flink stuk lager dan bij menig concurrent.

goedkope bloemen en boeketten

Welke boeketten hebben jullie?

Wij hebben zeer diverse boeketten ons assortiment. Zo hebben wij de standaard boeketten in allerlei kleurencombinaties, hebben wij pluk boeketten, losse rozen en gemengde rozen. Onze boeketten zijn er in hele vrolijke varianten, perfect voor verjaardagen en feestjes, maar ook wat somberder voor wat minder prettige gelegenheden. Onze sombere boeketten hebben wat minder vrolijke kleuren, maar stralen wel enorm veel warmte uit. Deze bloemen zijn perfect om iemand die door een zware periode gaat een hart onder de riem te steken. Kijk gerust op onze site naar de verschillende boeketten die wij kunnen leveren.

Goedkoop bloemen laten bezorgen

Nu u het een en ander weet over onze prijzen bent u misschien wel geïnteresseerd om een fraai boeket te bestellen. Wilt u graag dat de bloemen morgen al in huis zijn? Dat is geen enkel probleem. Wanneer u uw bestelling voor 14:00 gereedmaakt zullen wij ervoor zorgen dat u onze bloemen de volgende dag al in ontvangst kan nemen. Onze bloemen hebben een sta garantie van 7 dagen, maar gaan bij de juiste verzorging zeker langer mee dan dat.

Bekijk onze prachtige boeketten

Bezorging in de regio

€ 6,95

Versgarantie

7 dagen na bestelling

Snelle levering

Door eigen bezorgers

Veilig en snel afrekenen

Diverse betaalmethodes

Per 1 februari 2022 bezorgt Thuisuwbloemen.nl alleen nog maar in de regio rondom Zevenhuizen.
Hier vallen de volgende plaatsen onder:

✓ Benthuizen
✓ Bleiswijk
✓ Gouda
✓ Gouderak
✓ Moerkapelle
✓ Moordrecht
✓ Nesselande
✓ Nieuwerkerk aan den IJssel
✓ Reeuwijk
✓ Waddinxveen
✓ Zevenhuizen
✓ Zoetermeer

Staat uw bezorgplaats hier niet tussen?

Helaas bezorgen wij dan NIET in uw plaats. Maar gelukkig is het wel mogelijk om onze fleurige boeketten te bestellen en af te halen.

Lopende abonnementen en bestellingen buiten de regio

Heeft u op dit moment een abonnement of bestelling lopen voor een bezorgadres buiten de aangegeven regio?
Maakt u zich geen zorgen! Wij zullen deze boeketten met zorg samenstellen en verzenden.