Heeft u een familie of vrienden die op de camping zitten en iets te vieren hebben? Of wilt u hen door middel van een bloemetje een fijne vakantie wensen? Een bosje bloemen is een leuke cadeau of presentje om op te sturen naar mensen die op een camping in Nederland verblijven. Het boeket zal namelijk erg onverwachts komen en als verrassing ervaren worden. Tegelijkertijd is het voor maar een kleine moeite om het boeket te laten bezorgen.

Bloembezorging op een camping

Heeft u een familielid, vriend(in), kennis, collega of andere goede bekende die momenteel op een camping verblijft en wat te vieren heeft? Denk hierbij aan verjaardagen, jubilea of ander feestelijkheden. Dan is het erg leuk om deze persoon bloemen te sturen. De bloemen die u wilt laten bezorgen brengen wij, indien u op werkdagen voor 14:00 uw bestelling rond heeft, binnen 24 uur na uw aanvraag naar de camping. De bloemen zitten in een stevige boeketdoos waardoor de kwaliteit gewaarborgd is. De boeketdoos leveren wij af bij de receptie van de camping. Het personeel van de camping zal ervoor zorgen dat het boeket bij de juiste gasten aankomt.

bloemen op camping

Op de juiste plek

De aflevering van het bloemenboeket is een samenwerking tussen u, ons en de camping. Wanneer u ons de juiste informatie geeft over de gewenste ontvanger zullen wij de camping zo goed mogelijk informeren. Zij zullen ervoor zorgen dat het boeket daadwerkelijk aankomt bij uw familie, vriend of kennis. Het is handig als u van ten minste één ontvanger de naam, het telefoonnummer, eventueel staanplaats en overige belangrijke informatie geeft. Wij spelen deze informatie door naar de camping. Het campingpersoneel zoekt uit waar de mensen verblijven en zullen het boeket afleveren.

Welke bloemen stuur ik op?

Mensen op de camping die wat te vieren hebben kunt u heel goed verrassen met een vrolijk boeket. Zowel de normale boeketten als plukboeketten zijn erg geschikt. Plukboeketten zijn iets creatiever en spontaner geplukt dan overige boeketten. Hierdoor oogt het bloemenboeket was speelser en olijker. Rozen zijn ook een goede optie. Rozen zijn gebruikelijk om te geven aan mensen van wie u erg veel houdt, maar kunnen ook worden gezien als bedankje. Over het algemeen zijn rode rozen voor uw geliefden en donkerroze voor mensen die u wil bedanken.

Bloemen laten bezorgen!

Bezorging in de regio

€ 6,95

Versgarantie

7 dagen na bestelling

Snelle levering

Door eigen bezorgers

Veilig en snel afrekenen

Diverse betaalmethodes

Per 1 februari 2022 bezorgt Thuisuwbloemen.nl alleen nog maar in de regio rondom Zevenhuizen.
Hier vallen de volgende plaatsen onder:

✓ Benthuizen
✓ Bleiswijk
✓ Gouda
✓ Gouderak
✓ Moerkapelle
✓ Moordrecht
✓ Nesselande
✓ Nieuwerkerk aan den IJssel
✓ Reeuwijk
✓ Waddinxveen
✓ Zevenhuizen
✓ Zoetermeer

Staat uw bezorgplaats hier niet tussen?

Helaas bezorgen wij dan NIET in uw plaats. Maar gelukkig is het wel mogelijk om onze fleurige boeketten te bestellen en af te halen.

Lopende abonnementen en bestellingen buiten de regio

Heeft u op dit moment een abonnement of bestelling lopen voor een bezorgadres buiten de aangegeven regio?
Maakt u zich geen zorgen! Wij zullen deze boeketten met zorg samenstellen en verzenden.