Heeft u uw partner u het jawoord gegeven op uw huwelijksaanzoek of zijn jullie op een andere manier verloofd? Van harte gefeliciteerd! Een verloving is een moment dat u natuurlijk niet ongemerkt voorbij wilt laten gaan en daarom is het fantastisch om wat cadeaus te kopen voor uw partner. Maar wat is nou leuk om te geven en hoe pak je dit leuk aan? Dat zijn natuurlijk vragen die per stel verschillen, maar toch kunnen we iedereen advies geven. Dat advies geven we in dit artikel.

Cadeau voor verloving

Wanneer uw partner de eeuwige trouw hebt gevraagd en/of beloofd wil je dit natuurlijk van de daken schreeuwen en groots vieren. Om een aandenken aan dit bijzondere moment de kopen is het leuk om iets tijdloos te kopen. Een verlovingsring is natuurlijk prachtig, maar wordt ooit op een dag ingeruild voor een trouwring. Zoek daarom naar iets waar jullie nog jaren plezier van kunnen hebben en fleur dit cadeau leuk op met een fraai boeket. Wat geschikt is om te geven? Denk aan iets voor in huis of aan de muur, het maken van herinneringen waar jullie nog jarenlang op terugkijken of iets wat jouw partner altijd al heeft willen hebben. Bloemen zijn een prachtige manier om jouw cadeau romantisch aan te kleden.

bloemen als cadeau verloofde

Symboliek van bloemen

Bloemen zijn misschien wel het meest romantische cadeau dat er bestaat. De symboliek van een fraai boeket kan uw boodschap namelijk versterken. Rode rozen zijn bij uitstek een zeer romantisch cadeau, maar ook andere bloemen hebben mooie betekenissen voor het huwelijk dat aanstaande is. Zo staan chrysanten voor onsterfelijkheid, fresia’s voor onvoorwaardelijke liefde en een sering voor verliefdheid. Kies een bloem die past bij dat wat jij wilt duidelijk maken aan jouw partner. De bloemen die je bij ons besteld zijn te voorzien van een kaartje met persoonlijke boodschap. Zo zorg je ervoor dat jouw geschenk nét wat spontaner en persoonlijker wordt.

Bloemen: Vandaag besteld, morgen in huis

Wanneer u uw partner wilt verwennen met een boeket dan bent u natuurlijk op zoek naar de mooiste en meest verse bloemen die u kan ontvangen. Wij bezorgen prachtige boeketten door heel Nederland en leveren onze bloemen rechtstreeks vanaf de kweker. De bloemen hebben dan ook de garantie om minimaal zeven dagen te staan. Indien u uw boeket vandaag voor 14:00 besteld dan slagen wij erin om het boeket morgen al af te leveren.

Bekijk onze prachtige boeketten

Bezorging in de regio

€ 4,95

Versgarantie

7 dagen na bestelling

Snelle levering

Door eigen bezorgers

Veilig en snel afrekenen

Diverse betaalmethodes

Per 1 februari 2022 bezorgt Thuisuwbloemen.nl alleen nog maar in de regio rondom Zevenhuizen.
Hier vallen de volgende plaatsen onder:

✓ Benthuizen
✓ Bleiswijk
✓ Gouda
✓ Gouderak
✓ Moerkapelle
✓ Moordrecht
✓ Nesselande
✓ Nieuwerkerk aan den IJssel
✓ Reeuwijk
✓ Waddinxveen
✓ Zevenhuizen
✓ Zoetermeer

Staat uw bezorgplaats hier niet tussen?

Helaas bezorgen wij dan NIET in uw plaats. Maar gelukkig is het wel mogelijk om onze fleurige boeketten te bestellen en af te halen.

Lopende abonnementen en bestellingen buiten de regio

Heeft u op dit moment een abonnement of bestelling lopen voor een bezorgadres buiten de aangegeven regio?
Maakt u zich geen zorgen! Wij zullen deze boeketten met zorg samenstellen en verzenden.