Is er iemand uit uw omgeving, denk hierbij aan vrienden, familie, kennissen, collega’s of andere bekenden, jarig of heeft hij of zij iets anders te vieren? Wilt u deze persoon graag feliciteren, maar vraagt u zich af hoe u dit het best kan doen? Wanneer iemand iets te vieren heeft is het gebruikelijk en logisch als u deze persoon een leuke attentie of klein presentje wilt geven. Maar wat is nou leuk om te geven? Daarbij helpen we u in dit artikel.

Een cadeau om iemand te feliciteren

Om iemand te feliciteren kunnen verschillende redenen zijn. Zo kan iemand een verjaardag van zichzelf, zoon/dochter, partner of iemand anders vieren, kan iemand een x-aantal jaar werkzaam zijn bij dezelfde baas, vieren mensen graag hun trouwdatum en zijn er nog talloze andere redenen te bedenken om iemand te feliciteren. Wat een leuk cadeau is om iemand te geven? Dat hangt natuurlijk af van de persoon in kwestie. Wanneer u niet weet wat te geven zijn bepaalde cadeaus altijd goed. Denk hierbij aan cadeaubonnen, snoepgoed, geurtjes, maar ook aan prachtige bloemen. Voor bloemen bent u bij ons aan het juiste adres. Hieronder vertellen wij alles over het verzenden van bloemen naar mensen als felicitatie.

bos bloemen om iemand te feliciteren

Bloemen cadeau geven om iemand te feliciteren

Ons assortiment puilt uit van de prachtige boeketten. Deze bloemboeketten variëren van gemengde boeketten tot plukboeketten en van losse rozen tot gemengde rozen. De keuze is reuze dus. Van elke boeketsoort zijn er verschillende varianten. Deze varianten verschillen qua formaat, kleur en prijs. Kijk gerust rond op onze site voor uw favoriete boeket. Wilt u uw boeket voorzien van een persoonlijke boodschap? Dat kan! Wij hebben diverse kaartjes en kunnen daarop elk gewenste tekst plaatsen. Zo maakt u uw cadeau nét wat leuker en persoonlijker.

Voor 14:00 besteld, morgen in huis

Wilt u graag dat uw felicitatie morgen al arriveert? Dan is het zaak om uw bestelling vandaag voor 14:00 gereed te maken. Wanneer u hierin slaagt kunnen wij ervoor zorgen dat het boeket op tijd aankomt op de plaats van bestemming. Wij bezorgen bloemen door heel Nederland. Dit doen wij op thuisadressen, maar eventueel ook in hotels, ziekenhuizen of op andere locaties. De bloemen komen rechtstreeks van de kweker en hebben de garantie om minimaal zeven dagen te staan. Zo ontvangt uw bekende altijd prachtige en verse bloemen waarvan hij of zij langdurig kan genieten.

Bekijk onze prachtige boeketten

Bezorging in de regio

€ 6,95

Versgarantie

7 dagen na bestelling

Snelle levering

Door eigen bezorgers

Veilig en snel afrekenen

Diverse betaalmethodes

Per 1 februari 2022 bezorgt Thuisuwbloemen.nl alleen nog maar in de regio rondom Zevenhuizen.
Hier vallen de volgende plaatsen onder:

✓ Benthuizen
✓ Bleiswijk
✓ Gouda
✓ Gouderak
✓ Moerkapelle
✓ Moordrecht
✓ Nesselande
✓ Nieuwerkerk aan den IJssel
✓ Reeuwijk
✓ Waddinxveen
✓ Zevenhuizen
✓ Zoetermeer

Staat uw bezorgplaats hier niet tussen?

Helaas bezorgen wij dan NIET in uw plaats. Maar gelukkig is het wel mogelijk om onze fleurige boeketten te bestellen en af te halen.

Lopende abonnementen en bestellingen buiten de regio

Heeft u op dit moment een abonnement of bestelling lopen voor een bezorgadres buiten de aangegeven regio?
Maakt u zich geen zorgen! Wij zullen deze boeketten met zorg samenstellen en verzenden.