Heeft u iemand in uw omgeving, denk hierbij aan een geliefde, familielid, vriend, kennis of bijvoorbeeld collega, die iets voor u heeft gedaan waar u diegene erg dankbaar voor bent? Wilt u deze persoon bedanken, maar weet u niet hoe u dit het beste kan aanpakken? Om iemand te bedanken zijn verschillende manieren. Door deze persoon een klein geschenk/presentje te geven maakt u uw bedankje nét wat leuker en persoonlijker. Hoe u dit kan aanpakken? Dat vertellen we in dit artikel.

Iemand bedanken met een cadeau

Heeft iemand u uit de brand geholpen of stond iemand voor u klaar op het moment dat u in een lastige periode zat? Wilt u deze persoon bedanken maar is het voor u lastig om uw dank onder woorden te brengen? Dan is het geven van een klein presentje, eventueel in combinatie met een kaartje + persoonlijke boodschap, een perfecte oplossing. U maakt u dankbaarheid duidelijk en verwend de ander met een leuk cadeau. Dit cadeau kan wat lekkers zijn, denk hierbij aan chocolade of snoepgoed, maar ook iets heel anders. Wij bezorgen bloemen door heel Nederland en ook bloemen zijn een perfect cadeau om iemand te bedanken.

bedankt

Bloemen versturen om iemand te bedanken

Het versturen van bloemen om iemand te bedanken is een vrolijke en mooie manier om uw dank duidelijk te maken. Op onze site staan diverse boeketten in verschillende formaten en kleurensamenstellingen. Deze boeketten kunnen wij door heel Nederland bezorgen. Wij hebben verschillende gemengde boeketten, plukboeketten, rozen en gemengde rozen in ons assortiment. Ook enkele accessoires behoren tot ons assortiment. Kijk gerust even rond op onze site voor de boeketten en accessoires die wij kunnen bezorgen. Alle boeketten kunnen worden voorzien van een speciaal ‘bedankt’-kaartje waardoor u boodschap altijd goed overkomt.

Voor 14:00 besteld = morgen in huis

Wilt u graag dat uw boeket zo spoedig mogelijk wordt bezorgd? Dan is het zaak om uw boeket voor 14:00 bij ons te bestellen. Indien u daarin slaagt kunnen wij ervoor zorgen dat het boeket de volgende dag al arriveert aan het door u doorgegeven adres. De persoon voor wie de bloemen bedoeld zijn ontvangt altijd bloemen in perfecte staat omdat wij onze boeketten in speciale boeketdozen vervoeren. Deze dozen voorzien de bloemen van bescherming en water. De bloemen komen daarnaast rechtstreeks vanaf de kweker waardoor de boeketten van ons altijd enorm vers zijn bij aankomst. Zo kan de persoon die u wilt bedanken erg lang genieten van een fraai, fris en mooi boeket.

Bekijk onze prachtige boeketten

Bezorging in de regio

€ 4,95

Versgarantie

7 dagen na bestelling

Snelle levering

Door eigen bezorgers

Veilig en snel afrekenen

Diverse betaalmethodes

Per 1 februari 2022 bezorgt Thuisuwbloemen.nl alleen nog maar in de regio rondom Zevenhuizen.
Hier vallen de volgende plaatsen onder:

✓ Benthuizen
✓ Bleiswijk
✓ Gouda
✓ Gouderak
✓ Moerkapelle
✓ Moordrecht
✓ Nesselande
✓ Nieuwerkerk aan den IJssel
✓ Reeuwijk
✓ Waddinxveen
✓ Zevenhuizen
✓ Zoetermeer

Staat uw bezorgplaats hier niet tussen?

Helaas bezorgen wij dan NIET in uw plaats. Maar gelukkig is het wel mogelijk om onze fleurige boeketten te bestellen en af te halen.

Lopende abonnementen en bestellingen buiten de regio

Heeft u op dit moment een abonnement of bestelling lopen voor een bezorgadres buiten de aangegeven regio?
Maakt u zich geen zorgen! Wij zullen deze boeketten met zorg samenstellen en verzenden.