Wil jij een boeket versturen naar jouw eigen adres of dat van een vriend, familielid, kennis, collega of andere bekende? Wil je graag een prachtig boeket dat super vers is en in prachtige staat bij jou of jouw bekende arriveert? Bloemen zijn fantastisch om in huis te halen en een zeer geschikt cadeau of geschenk voor allerlei momenten en gebeurtenissen. Het versturen van bloemen wordt door veel mensen als duur gezien, maar wij bezorgen bloemen door heel Nederland voor een zeer scherpe prijs. In dit artikel vertellen we alles wat u wilt weten over onze bezorgdienst.

Waarom bloemen laten bezorgen?

Het laten bezorgen van bloemen kan om allerlei redenen. De bloemen kunnen voor uzelf zijn en kunnen uw eigen interieur enorm opfleuren. Daarnaast kleven er aan bloemen een aantal gezonde voordelen die ervoor zorgen dat u bijvoorbeeld een beter humeur heeft, minder stress voelt, creatiever bent en zich geconcentreerder voelt. Maar bloemen zijn niet alleen leuk om uzelf mee te verwennen. Bloemen kunnen ook voor allerlei redenen dienen als felicitatie. Denk aan verjaardagen, (werk)jubilea, feestjes, bruiloften, behalen diploma, behalen rijbewijs of voor allerlei andere gebeurtenissen. Maar bloemen zijn niet alleen geschikt om te geven voor iemand die wat te vieren heeft. Bloemen kunnen ook een hart onder de riem steken bij iemand. Is er iemand in uw omgeving die door een lastige periode gaat en wilt u die persoon graag laten weten dat hij of zij er niet alleen voor staat? Geef deze persoon dan als steunbetuiging een prachtig boeket.

boeket versturen

Waarom bloemen niet zelf ophalen en afleveren?

Natuurlijk kunt u ook zelf naar de plaatselijk bloemist rijden en vervolgens doorrijden naar de persoon aan wie u een cadeau wilt geven. Maar naast de tijd en geld die dit kost is dit om nóg een reden geen aanrader. Het bezorgen van bloemen is namelijk iets wat met zorg en ervaring gedaan moet worden. U zal niet de eerste zijn die bloemen in de auto legt en bij aankomst beschadigde en uitgedroogde bloemen terugvindt. Dit komt omdat u auto niet is gemaakt voor het bezorgen van bloemen, uw boeket niet goed beschermd wordt en de airco die eventueel ook nog eens de staat van de bloemen tart. Wij bezorgen bloemen in speciale boeketdozen die de boeketten voorzien van water en bescherming. Zo komen de bloemen altijd in perfecte staat bij u aan de deur.

Welke bloemen kan ik laten bezorgen?

De bloemen die wij bezorgen kunt u vinden op onze website. Wij hebben diverse gemengde boeketten, plukboeketten, gemengde rozen en losse rozen in ons assortiment. Deze verschillende boeketsoorten zijn er in allerlei kleursamenstellingen en in 2 of 3 verschillende formaten. De rozen zijn in elk gewenst aantal te laten bezorgen. Wij hebben witte, rode en roze rozen in ons assortiment. Elk bloem heeft zijn/haar eigen betekenis. Probeer hiermee rekening te houden bij het versturen van een boeket.

Bloemen bezorgen; Vandaag besteld, morgen in huis

De bloemen die wij bezorgen worden rechtstreeks vanaf de kweker naar het door u doorgeven adres bezorgt. Wij kunnen bloemen in heel Nederland afleveren. Dit kan bij woningen, maar ook op locaties als ziekenhuizen, hotels of andere plekken. Indien u uw boeket vandaag voor 14:00 besteld kunnen wij ervoor zorgen dat het boeket morgen al bij u of de persoon die u wilt verrassen arriveert. Wacht dus niet te lang en zorg ervoor dat de bloemen morgen al aankomen.

Bekijk onze prachtige boeketten

Bezorging in de regio

€ 6,95

Versgarantie

7 dagen na bestelling

Snelle levering

Door eigen bezorgers

Veilig en snel afrekenen

Diverse betaalmethodes

Per 1 februari 2022 bezorgt Thuisuwbloemen.nl alleen nog maar in de regio rondom Zevenhuizen.
Hier vallen de volgende plaatsen onder:

✓ Benthuizen
✓ Bleiswijk
✓ Gouda
✓ Gouderak
✓ Moerkapelle
✓ Moordrecht
✓ Nesselande
✓ Nieuwerkerk aan den IJssel
✓ Reeuwijk
✓ Waddinxveen
✓ Zevenhuizen
✓ Zoetermeer

Staat uw bezorgplaats hier niet tussen?

Helaas bezorgen wij dan NIET in uw plaats. Maar gelukkig is het wel mogelijk om onze fleurige boeketten te bestellen en af te halen.

Lopende abonnementen en bestellingen buiten de regio

Heeft u op dit moment een abonnement of bestelling lopen voor een bezorgadres buiten de aangegeven regio?
Maakt u zich geen zorgen! Wij zullen deze boeketten met zorg samenstellen en verzenden.