Een bruiloft vergt veel planning en u zult in de aanloop naar deze grote dag talloze beslissingen moeten nemen, zowel groot als klein. Dat geldt ook voor het kiezen van een trouwboeket of andere aankleding zoals bloemstukken voor een bruiloft.

De bloemen zijn misschien makkelijk over het hoofd te zien, maar ze zijn wel degelijk een belangrijk aspect op een bruiloft. Wilt u weten waarop u moet letten als u een bloemstuk gaat bestellen voor uw bruiloft? Of wilt u een bloemstuk laten bezorgen aan een paar dat in het huwelijk gaat treden? Hier volgen enkele tips.

Bepaal uw budget en wat u nodig heeft

Gaat u trouwen, maar heeft u een beperkt budget? Laat u dan niet meesleuren en kies voor één mooi trouwboeket, misschien aangevuld met een bloemstuk. Op een trouwdag zijn bloemen een mooie aanvulling, maar u staat nog steeds centraal. Bovendien blijven bloemen bederfelijk!

Voor een bruiloft kunt u kiezen uit een enorm scala aan bloemstukken. Daarom is het belangrijk dat u weet wat u nodig heeft op deze dag. Naast een bruidsboeket zou u bijvoorbeeld kunnen kiezen voor bloemstukken als decoratie op tafel of auto, bruidsboeketten voor de bruidsmeisjes en verschillende corsages voor mannen en vrouwen.

Weet u niet precies wat u wilt? Kijkt u dan eens op websites als Pinterest of Instagram voor inspiratie. U vindt daar talrijke mogelijkheden en stijlen die bij u kunnen passen. Waar houdt u van? Een minimalistische stijl of mag het wel opvallen wat kleur en stijl betreft?

Als u een bloemstuk voor een bruiloft wilt geven, dan kunt u het best kiezen voor neutrale kleuren. Deze passen altijd bij de gelegenheid.

bloemen voor bruiloft

Waar moet u nog meer op letten?

Gaat u bloemen kiezen voor uw huwelijk? Houdt dan ook rekening met de locatie van het huwelijksfeest. De inrichting en grootte van de locatie bepalen mede de kleur en grootte van uw bloemstukken. Een klein bloemstuk op een enorme tafel zal misstaan, bovendien kunnen kleuren botsen met de interieur van een trouwlocatie. De meeste trouwlocaties hebben expres gekozen voor neutrale kleuren, maar er bestaan locaties met een thema en stijl. Belangrijk is dat u bloemen hierbij aansluiten.

Natuurlijk moeten de kleuren van het bruidsboeket en de bloemstukken passen bij de kleur van de bruidsjurk. Dus u kunt het best pas bloemen bestellen nadat u weet wat de kleuren van de jurk zijn en van de eventuele bruidsmeisjes. Ook kan de stijl van de jurk van invloed zijn op het soort bruidsboeket dat u gaat dragen. Is de jurk eenvoudig en elegant of juist sierlijk en vol glamour? Wat is de kleur van de jurk, klassiek wit of een andere kleur? Dit zijn allemaal factoren die bepalen wat voor bloemstuk u het best kunt kiezen.

Bestel bloemen voor een bruiloft bij thuisuwbloemen.nl

Wilt u bloemstukken bestellen voor uw bruiloft? Of wilt een gelukkig paar feliciteren met een mooi boeket? Bij thuisuwbloemen.nl vindt u een zeer rijk assortiment bloemstukken voor een bruiloft. Natuurlijk wilt u er op zo’n dag zeker van zijn dat alles goed geregeld wordt. Het is van groot belang dat de bloemstukken op tijd bezorgd worden. Thuisuwbloemen.nl werkt met lokale bloemisten door het hele land. Bij uw bestelling kunt u aangeven op welke locatie en hoe laat u de bloemen bezorgd wilt hebben. Na uw bestelling gaan wij aan de slag om uw bloemstukken samen te stellen. Deze worden met de grootste zorg bij u thuis bezorgd.

Bloemen laten bezorgen!

Bezorging in de regio

€ 6,95

Versgarantie

7 dagen na bestelling

Snelle levering

Door eigen bezorgers

Veilig en snel afrekenen

Diverse betaalmethodes

Per 1 februari 2022 bezorgt Thuisuwbloemen.nl alleen nog maar in de regio rondom Zevenhuizen.
Hier vallen de volgende plaatsen onder:

✓ Benthuizen
✓ Bleiswijk
✓ Gouda
✓ Gouderak
✓ Moerkapelle
✓ Moordrecht
✓ Nesselande
✓ Nieuwerkerk aan den IJssel
✓ Reeuwijk
✓ Waddinxveen
✓ Zevenhuizen
✓ Zoetermeer

Staat uw bezorgplaats hier niet tussen?

Helaas bezorgen wij dan NIET in uw plaats. Maar gelukkig is het wel mogelijk om onze fleurige boeketten te bestellen en af te halen.

Lopende abonnementen en bestellingen buiten de regio

Heeft u op dit moment een abonnement of bestelling lopen voor een bezorgadres buiten de aangegeven regio?
Maakt u zich geen zorgen! Wij zullen deze boeketten met zorg samenstellen en verzenden.