Wilt u iemand die in het ziekenhuis ligt graag opvrolijken of een hart onder de riem steken met een cadeau? Wilt u deze persoon graag een bloemenboeket cadeau geven? Het bezorgen van bloemen doen wij in het gehele land en op allerlei verschillende locaties. Het ziekenhuis is één van de plekken waar dit mogelijk is. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van het bezorgen van bloemen in het ziekenhuis? In dit artikel vertellen we alles wat u moet weten.

Bezorgen in het ziekenhuis

Heeft u een geliefde, familielid, vriend, kennis, collega of andere bekende die in het ziekenhuis ligt? Deze persoon zal het ongetwijfeld waarderen als u hem of haar een bosje bloemen cadeau stuurt. De bloemen zijn ideaal om te laten bezorgen wanneer u geen tijd heeft of het niet mogelijk is om bij deze persoon langs te gaan. Natuurlijk kunt u zelf kiezen welke boeketten u opstuurt. De naam van het boeket dat u stuurt is niet zichtbaar na aflevering. Zo kunt u bijvoorbeeld een boeket dat ‘gefeliciteerd’ heet prima opsturen naar iemand die in het ziekenhuis ligt. De ontvanger zal niet weten dat het boeket zo heet.

bloemen laten bezorgen in ziekenhuis

Waar moet ik op letten?

Wanneer u bloemen naar het ziekenhuis laat bezorgen moeten we er samen voor zorgen dat het boeket zonder problemen aankomt bij de juiste persoon. Onze bezorger levert de bloemen af bij het ziekenhuis. Het ziekenhuispersoneel zorgt ervoor dat de bloemen op de juiste kamer komen. Door gegevens van de ontvanger mee te sturen zorgt u ervoor dat dit goed gaat. De gegevens die u kunt doorgeven zijn de naam, het telefoonnummer, de afdeling waarop hij of zij ligt of het kamernummer van de ontvanger. Wij overhandigen het boeket met de juiste gegevens aan het ziekenhuis. Het personeel zal de gegevens opzoeken en naar de juiste kamer brengen.

Welke bloemen verstuur ik naar een ziekenhuis?

Afhankelijk van de situatie kunt u kiezen welke bloemen u laat bezorgen. Indien uw geliefde, vader of moeder in het ziekenhuis ligt kunt u deze persoon verrassen met rode rozen. Rode rozen staan namelijk voor liefde en passie. Ze steunen uw geliefde in deze vervelende tijd. Ook andere boeketten zijn op te sturen. Zo hebben wij boeketten en plukboeketten in verschillende kleuren en formaten. Plukboeketten zijn creatief geplukte bloemen die wat spontaner en vrolijker ogen dan andere boeketten. Voor personen die iets verder van u af staan zijn (pluk)boeketten geschikter dan rozen. U kunt kiezen tussen (pluk)boeketten van klein, middel en groot formaat.

Bloemen versturen naar het ziekenhuis

De bloemen die u wilt versturen kunt u online bestellen. Wanneer u voor 14:00 uw bestelling rond maakt zullen de bloemen de volgende dag in het ziekenhuis arriveren. De bloemen worden in speciaal boeketdozen verzonden. Hierdoor is de kwaliteit van de bloemen altijd perfect. Daarnaast zijn de bloemen direct van de kweker naar het ziekenhuis gebracht en heeft de ontvanger dus gedurende zijn verblijf verse en levendige bloemen.

Bloemen laten bezorgen!

Bezorging in de regio

€ 6,95

Versgarantie

7 dagen na bestelling

Snelle levering

Door eigen bezorgers

Veilig en snel afrekenen

Diverse betaalmethodes

Per 1 februari 2022 bezorgt Thuisuwbloemen.nl alleen nog maar in de regio rondom Zevenhuizen.
Hier vallen de volgende plaatsen onder:

✓ Benthuizen
✓ Bleiswijk
✓ Gouda
✓ Gouderak
✓ Moerkapelle
✓ Moordrecht
✓ Nesselande
✓ Nieuwerkerk aan den IJssel
✓ Reeuwijk
✓ Waddinxveen
✓ Zevenhuizen
✓ Zoetermeer

Staat uw bezorgplaats hier niet tussen?

Helaas bezorgen wij dan NIET in uw plaats. Maar gelukkig is het wel mogelijk om onze fleurige boeketten te bestellen en af te halen.

Lopende abonnementen en bestellingen buiten de regio

Heeft u op dit moment een abonnement of bestelling lopen voor een bezorgadres buiten de aangegeven regio?
Maakt u zich geen zorgen! Wij zullen deze boeketten met zorg samenstellen en verzenden.