Heeft u binnenkort een bruiloft waar u heen gaat en wilt u het kersverse echtpaar graag een fraai boeket cadeau geven? Vraagt u zich af waarop u moet letten bij het geven van bloemen op een bruiloft? Bloemen zijn prachtige cadeaus om te geven en hebben een prachtige symbolische waarde. Maar dan moet u natuurlijk wel weten welke bloemen passen bij het trouwen van mensen. Dat vertellen we u in dit artikel en daarnaast vertellen we waarop u zoal moet letten. Lees vooral even verder dus!

Waarom bloemen meenemen naar een bruiloft?

Bruiloften zijn altijd ceremoniaal, hebben een diepe betekenis en zijn een vrolijk en opgewekt. Niet geheel toevallig kunnen we al deze dingen ook zeggen over bloemen. Het meenemen van een prachtig boeket bloemen is dus perfect bij een bruiloft. Bloemen zijn leuk als opzichzelfstaand cadeau, maar kunnen ook een goede manier zijn om een ander cadeau op te leuken. Wanneer u bijvoorbeeld een klein cadeau geeft of een envelop met geld aan het echtpaar wilt geven dan is het natuurlijk leuk om dit cadeau een beetje aan te kleden. Hiervoor zijn bloemen dus ook perfect.

Welke bloemen passen bij een bruiloft?

Elke bloem heeft zijn eigen betekenis en past daardoor in meer of mindere mate bij een bruiloft. Eigenlijk is er voor elke bloem een geschikte uitleg te geven waarom het boeket geschikt is voor het nieuwe echtpaar, maar sommige bloemen zijn nou eenmaal wat gebruikelijker om te geven op deze feestelijke dag. Denk bij deze bloemen bijvoorbeeld aan de freesia, de roos in verschillende kleuren en de tulp. Al deze bloemen zijn uitermate geschikt om te geven aan het echtpaar. Bij rozen kunt u kiezen voor witte, rode en roze rozen. Alle drie hebben zij betekenissen die romantisch zijn, trouw betekenen of liefde uitstralen.

bloemstuk trouwerij

Waarop letten bij bloemen voor een bruiloft?

De bloemen die u geeft op een bruiloft moeten natuurlijk wel aan bepaalde eisen voldoen. Deze eisen zijn niet super speciaal. Zorg ervoor dat het boeket op tijd in huis is, maar niet al dagen ligt te wachten. Zorg ervoor dat het boeket niet uitgedroogd is of beschadigd aankomt. Vervoer het boeket dus met beleid. Zet de bloemen in het water of voeg nat keukenpapier om de bloemstelen. Kies altijd voor een vrolijk boeket en geef de bloemen aan de kersverse bruid.

Bloemen voor bruiloft bestellen

Wilt u graag bloemen bestellen om mee te nemen naar de bruiloft of wilt u dat wij een boeket naar de trouwlocatie brengen? Dat kan! Indien u uw boeket vandaag voor 14:00 besteld kunnen wij ervoor zorgen dat de bloemen morgen al arriveren. Wij bezorgen bloemen rechtstreeks vanaf de kweker door heel Nederland en leveren altijd bloemen van topkwaliteit af. Dit omdat wij de boeketten bezorgen in speciale boeketdozen die de bloemen voorzien van bescherming en water.

Bekijk onze prachtige boeketten

Bezorging in de regio

€ 6,95

Versgarantie

7 dagen na bestelling

Snelle levering

Door eigen bezorgers

Veilig en snel afrekenen

Diverse betaalmethodes

Per 1 februari 2022 bezorgt Thuisuwbloemen.nl alleen nog maar in de regio rondom Zevenhuizen.
Hier vallen de volgende plaatsen onder:

✓ Benthuizen
✓ Bleiswijk
✓ Gouda
✓ Gouderak
✓ Moerkapelle
✓ Moordrecht
✓ Nesselande
✓ Nieuwerkerk aan den IJssel
✓ Reeuwijk
✓ Waddinxveen
✓ Zevenhuizen
✓ Zoetermeer

Staat uw bezorgplaats hier niet tussen?

Helaas bezorgen wij dan NIET in uw plaats. Maar gelukkig is het wel mogelijk om onze fleurige boeketten te bestellen en af te halen.

Lopende abonnementen en bestellingen buiten de regio

Heeft u op dit moment een abonnement of bestelling lopen voor een bezorgadres buiten de aangegeven regio?
Maakt u zich geen zorgen! Wij zullen deze boeketten met zorg samenstellen en verzenden.