Is er iemand in uw vriendengroep, familie, kennissenkring die wat te vieren heeft en wilt u deze persoon een fraai cadeau geven? Wilt u een origineel cadeau aan iemand geven waarmee u iemand erg blij maakt? Het geven van een origineel cadeau waar mensen daadwerkelijk iets aan hebben is vaak nog een lastige opgave. In dit artikel geven we u een optie waar weinig mensen aan denken, maar vrijwel iedereen leuk vindt om te krijgen. Het geven van een bloemenabonnement is namelijk een spontaan, leuk en origineel cadeau. Heeft u iemand die u kent die woont in ons werkgebied (regio Zevenhuizen) dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Waarom iemand een bloemenabonnement cadeau geven?

Het geven van een cadeau aan iemand kan vele redenen hebben. Zo kan iemand jarig zijn, een jubileum te vieren hebben, een opleiding of certificaat behaald hebben, een nieuwe baan hebben of een ander heuglijk moment meegemaakt hebben in zijn of haar leven. Dit wilt u natuurlijk niet ongemerkt voorbij laten gaan en daarom is het een goed plan om deze persoon te verrassen met een fraai cadeau. Maar wat is nou een leuk cadeau? Cadeaubonnen, luchtjes, geld, chocolade of andere cadeaus zijn natuurlijk allemaal cadeaus waar mensen wat aan hebben, maar zijn verre van origineel. Over de originaliteit van een bos bloemen valt ook te twijfelen, maar een bloemenabonnement is dat wel degelijk. Hieronder vertellen we hoe dit in zijn werk gaat.

bloemenabonnenement cadeau geven

Bloemenabonnement cadeau geven: Hoe gaat dat?

Een bloemenabonnement is een abonnement waarin staat vastgelegd op wat voor periodieke basis, op welke dag en voor hoelang wij bloemen op een adres afleveren. Voorbeeld: U wilt voor uw zus een bloemenabonnement afnemen. U geeft aan welke bloemen zij wel/niet wil ontvangen, voor hoelang zij bloemen ontvangt, op welke dag de bloemen aankomen en wat het budget is. Nadat u alle gegevens heeft ingevuld komt er een prijs uit het formulier gerold. Dit bedrag kunt u na het invullen van haar adresgegevens direct afrekenen. Vervolgens zorgen wij ervoor dat de bloemen worden afgeleverd op de afgesproken dagen.

Losse bloemen bestellen

Indien u het bedrag voor een bloemenabonnement wat te hoog vindt kunt u overwegen om het cadeau gezamenlijk met een ander te geven, maar natuurlijk kunt u ook een los boeket bestellen. Wij bezorgen onze boeketten altijd vanaf de kweker rechtstreeks naar het juiste adres waardoor het feestvarken altijd verse bloemen ontvangt. Ons bezorggebied bestaat uit de regio Zevenhuizen. Dit betekent dat wij in onder andere Rotterdam Nesselande, Gouda, Utrecht, Benthuizen, Zoetermeer, Moordrecht, Reeuwijk, Waddinxveen en een aantal andere plaatsen in deze regio vaak komen.

Door de bloemen vandaag voor 14:00 te bestellen zorgt u ervoor dat uw boeket morgen al arriveert. Kijk op onze site voor het uitgebreide en fraaie assortiment.

Bekijk onze prachtige boeketten

Bezorging in de regio

€ 6,95

Versgarantie

7 dagen na bestelling

Snelle levering

Door eigen bezorgers

Veilig en snel afrekenen

Diverse betaalmethodes

Per 1 februari 2022 bezorgt Thuisuwbloemen.nl alleen nog maar in de regio rondom Zevenhuizen.
Hier vallen de volgende plaatsen onder:

✓ Benthuizen
✓ Bleiswijk
✓ Gouda
✓ Gouderak
✓ Moerkapelle
✓ Moordrecht
✓ Nesselande
✓ Nieuwerkerk aan den IJssel
✓ Reeuwijk
✓ Waddinxveen
✓ Zevenhuizen
✓ Zoetermeer

Staat uw bezorgplaats hier niet tussen?

Helaas bezorgen wij dan NIET in uw plaats. Maar gelukkig is het wel mogelijk om onze fleurige boeketten te bestellen en af te halen.

Lopende abonnementen en bestellingen buiten de regio

Heeft u op dit moment een abonnement of bestelling lopen voor een bezorgadres buiten de aangegeven regio?
Maakt u zich geen zorgen! Wij zullen deze boeketten met zorg samenstellen en verzenden.