Gaat u deze kerstdagen bij iemand op visite en wilt u diegene verrassen op een leuke manier? Wilt u graag een mooi boeket aan iemand geven om hem of haar een fijne kerst te wensen of een andere boodschap duidelijk te maken? Als dit het geval is dan bent u dus eigenlijk op zoek naar een kerstboeket. Kerst is altijd een hoogtepunt van het jaar en een fijne tijd om samen te zijn met familie, vrienden en geliefden. Dit is dan ook het perfecte moment om iemand te verrassen met een geschenk, attentie of persoonlijke boodschap.

Waarom een kerstboeket aan iemand geven?

Kerst is het ideale moment van samen zijn. Samen kerst vieren is dan ook iets bijzonders. Doorgaans vieren mensen kerst met mensen die dicht bij u staan. Dit kan een geliefde zijn, directe familie of goede vrienden en/of kennissen. Dat u met deze mensen samen kerst viert kan heel vanzelfsprekend zijn, maar is dat natuurlijk niet. U viert samen kerst omdat u zich prettig voelt bij elkaar. Het is misschien verstandig om uw gevoel hierbij niet onder stoelen of banken te steken. Door een kerstboeket te geven aan de mensen met wie u kerst viert kunt u laten blijken hoe blij u bent dat deze mensen in uw leven zijn. Door het boeket te voorzien van een kaartje met persoonlijke boodschap maakt u dit cadeau nog nét wat leuker.

kerst boeket

Welke bloemen als kerstboeket?

Kerst is natuurlijk altijd eind december. In deze tijd zijn de dagen wat korter en is het dus wat donkerder. De bloemen die passen bij deze tijd van het jaar zijn ook vaak wat donkerder. Kies voor bloemen met een warme uitstraling en een vrolijke aanblik. Een boeket rozen doet het ook altijd goed. Rozen staan namelijk voor liefde en dat is nou net wat u voelt voor de personen met wie u kerst viert. Rode rozen zijn zeer geschikt, maar ook witte rozen zijn erg fraai om te geven aan mensen met wie u kerst viert. Wij hebben in ons assortiment diverse gemengde boeketten, plukboeketten, gemengde rozen en losse rozen. Al onze boeketten zijn in 2 of 3 formaten beschikbaar.

Kerstboeket laten bezorgen

Is het bijna kerst en wilt u graag een kerstboeket in huis halen? Wilt u graag dat het boeket in perfecte staat arriveert? In dat geval raden wij aan om het boeket te laten afleveren door ons. U zal namelijk niet de eerste persoon zijn die met de beste bedoelingen bloemen vervoerd naar iemand die hij of zij gaat bezoeken en er bij aankomst achter komt dat het boeket uitgedroogd of beschadigd is. Het kerstboeket dat wij leveren is altijd vers van de kweker, wordt in speciale boeketdozen vervoerd en kan morgen al arriveren. Indien u dit laatste graag wil dan dient u uw boeket vandaag voor 14:00 te bestellen. Kijk op onze site voor het uitgebreide assortiment.

Bekijk onze prachtige boeketten

Bezorging in de regio

€ 4,95

Versgarantie

7 dagen na bestelling

Snelle levering

Door eigen bezorgers

Veilig en snel afrekenen

Diverse betaalmethodes

Per 1 februari 2022 bezorgt Thuisuwbloemen.nl alleen nog maar in de regio rondom Zevenhuizen.
Hier vallen de volgende plaatsen onder:

✓ Benthuizen
✓ Bleiswijk
✓ Gouda
✓ Gouderak
✓ Moerkapelle
✓ Moordrecht
✓ Nesselande
✓ Nieuwerkerk aan den IJssel
✓ Reeuwijk
✓ Waddinxveen
✓ Zevenhuizen
✓ Zoetermeer

Staat uw bezorgplaats hier niet tussen?

Helaas bezorgen wij dan NIET in uw plaats. Maar gelukkig is het wel mogelijk om onze fleurige boeketten te bestellen en af te halen.

Lopende abonnementen en bestellingen buiten de regio

Heeft u op dit moment een abonnement of bestelling lopen voor een bezorgadres buiten de aangegeven regio?
Maakt u zich geen zorgen! Wij zullen deze boeketten met zorg samenstellen en verzenden.