✔ Binnen 48 uur geleverd

✔ 7 dagen versgarantie

✔ Verse bloemen rechtstreeks vanaf de kweker

Is er een vriend(in), familielid, kennis, collega of iemand anders uit uw omgeving die iets te vieren heeft? Wilt u deze persoon graag feliciteren met een spontaan en vrolijk cadeau? Een prachtige en vrolijke bos bloemen is de perfecte manier om dit te doen. Zo laat u op afstand zien dat u graag meeviert met deze persoon. Wilt u alles weten over het versturen van bloemen als een felicitatie? Blijf dan vooral even verder lezen.

Speciaal voor u geselecteerd

Waarom feliciteren met bloemen?

Bloemen zijn vrolijk, spontaan en zorgen voor een fijne sfeer. Een perfect cadeau om te geven en te ontvangen dus. Maar wat zijn redenen om iemand te verrassen met een verse en mooie bos bloemen? Dat kunnen er veel zijn, bijvoorbeeld:

  • De persoon die u wilt verrassen is jarig.
  • Iemand uit uw omgeving is geslaagd voor zijn of haar opleiding, cursus, rijexamen, of ander certificaat.
  • De persoon die u wilt verrassen heeft een jubileum te vieren. Denk hierbij aan een bepaald aantal dienstjaren, huwelijksperiode of ander jubileum.
  • Iemand uit uw omgeving heeft een bijzonder mijlpaal in zijn of haar leven bereikt. Een nieuwe relatie, een nieuwe woning, een kind op komst, een nieuwe baan of andere prachtige mijlpalen zijn perfecte gelegenheden voor het versturen van een bosje bloemen.

De bloemen die u wilt laten bezorgen worden altijd vers en rechtstreeks van de kweker naar de ontvanger verzonden. Zo ontvangt de persoon die u wilt verrassen altijd bloemen in mooie en perfecte staat. De bloemen worden verzonden in speciale boeketdozen waardoor er niks kan gebeuren met het boeket. Altijd verse en prachtige bloemen bij aankomst dus. Het boeket dat u selecteert kan worden voorzien van een kaartje met persoonlijke boodschap. Extra leuk voor de ontvanger!

Geschikte bloemen voor felicitatie

Wanneer u van plan bent om bloemen te versturen naar iemand die u wilt feliciteren dan vraagt u zich vast af welke boeketten geschikt zijn. Eigenlijk maakt dat in dit geval niet veel uit. Wij zeggen bij bloemen voor felicitaties altijd: ‘’Hoe vrolijker, hoe beter’’. Wij hebben ons assortiment allerlei boeketten. Denk hierbij aan ‘normale’ boeketten, pluk boeketten, rozen en gemengde rozen. Al deze bloemen zijn in verschillende formaten te bestellen. Een groot boeket oogt van nature al een stuk vrolijker dan kleinere varianten en is dus zeer geschikt. Pluk boeketten hebben nogal wat hoogteverschillen en hebben daardoor ook een zeer vrolijk aanzicht. Rozen zijn geschikt voor mensen die dicht bij u staan of van wie u erg veel houdt.

Verzending door heel het land

€ 7,95

Versgarantie

7 dagen na bestelling

Verse bloemen

Rechtstreeks van de kweker

Veilig en snel afrekenen

Diverse betaalmethodes

© 2021 Thuisuwbloemen.nl