Is er een familielid, vriend(in), kennis, teamgenoot, collega of andere bekende van u binnenkort jarig en wilt u deze persoon graag feliciteren? Wilt u graag een prachtige en verse bos bloemen laten bezorgen bij deze persoon? Iemand die jarig is zal blij verrast worden met de bezorging van een fraai en vrolijke bos bloemen. Wilt u alles weten het versturen van bloemen naar een jarige? Lees dan vooral even door.

Speciaal voor u geselecteerd

Waarom bloemen om iemand beterschap te wensen?

Iemand die ziek is, een operatie achter de rug heeft of een ongeluk gehad heeft gaat door een nare periode. De persoon zal pijn, angst en verdriet kunnen ervaren. In deze vervelende tijd wilt u er natuurlijk zijn voor uw vriend(in), familielid, collega, kennis of andere bekende. Wanneer u niet in de gelegenheid bent om bij deze persoon op bezoek te gaan, kunt u natuurlijk alsnog iemand steunen. Het versturen van een bloemenboeket is een goede manier om dit te doen. De persoon die de bloemen ontvangt zal positief gestemd zijn na het ontvangen van het prachtige verse boeket.

De bloemen die u naar de persoon uit uw omgeving stuurt worden in een stevige boeketdoos vervoerd. De bloemen komen rechtstreeks van de kweker. Door deze twee redenen arriveren de bloemen altijd in perfecte staat. De bloemen hebben een versgarantie van minimaal zeven dagen. Het is mogelijk om een kaartje aan uw boeket toe te voegen. Door op dit kaartje een persoonlijke boodschap achter te laten zorgt u ervoor dat de bloemen nét wat persoonlijker worden voor de ontvanger.

Geschikt bloemen om iemand beterschap te wensen

Iemand beterschap wensen is natuurlijk geen hele prettige situatie. Vaak is voorafgaand aan dit cadeau iets heel vervelends gebeurd. Houdt hiermee rekening met het boeket dat u kiest. Een iets soberder boeket is wellicht meer op zijn plaats dan een hele vrolijke bos bloemen. Wij hebben diverse boeketten en losse rozen in ons assortiment. Een bos bloemen met wat rustige/donkere kleuren is zeer geschikt om iemand sterkte te wensen. Ook rozen zijn gepast in deze situatie. Zeker als de persoon die u beterschap wilt wensen dicht bij u staat. Wij hebben verschillende kleuren rozen. Witte rozen zijn perfect om iemand sterkte te wensen, maar ook rode of roze rozen kunnen worden gekozen.

Bloemen bezorgen naar ziekenhuis of andere locatie

Verblijft de persoon die u bloemen wilt geven momenteel in het ziekenhuis of ergens anders buitenshuis? Wilt u graag dat wij de bloemen hier afleveren? Dat is natuurlijk geen enkel probleem. Onze bezorger zal de bloemen afleveren aan de receptiebalie. Als u ons (contact)gegevens van de ontvanger stuurt zullen wij deze informatie doorgeven bij de medewerkers van het ziekenhuis. Zij zullen ervoor zorgen dat het boeket op de juiste plaats arriveert.

Bezorging in de regio

€ 6,95

Versgarantie

7 dagen na bestelling

Snelle levering

Door eigen bezorgers

Veilig en snel afrekenen

Diverse betaalmethodes

Per 1 februari 2022 bezorgt Thuisuwbloemen.nl alleen nog maar in de regio rondom Zevenhuizen.
Hier vallen de volgende plaatsen onder:

✓ Benthuizen
✓ Bleiswijk
✓ Gouda
✓ Gouderak
✓ Moerkapelle
✓ Moordrecht
✓ Nesselande
✓ Nieuwerkerk aan den IJssel
✓ Reeuwijk
✓ Waddinxveen
✓ Zevenhuizen
✓ Zoetermeer

Staat uw bezorgplaats hier niet tussen?

Helaas bezorgen wij dan NIET in uw plaats. Maar gelukkig is het wel mogelijk om onze fleurige boeketten te bestellen en af te halen.

Lopende abonnementen en bestellingen buiten de regio

Heeft u op dit moment een abonnement of bestelling lopen voor een bezorgadres buiten de aangegeven regio?
Maakt u zich geen zorgen! Wij zullen deze boeketten met zorg samenstellen en verzenden.