Bent u ook zo gek op bloemen? Een bos bloemen geeft leven aan uw huis, kantoor, winkel of wachtruimte. Bloemen passen bij iedere setting en situatie, ze kunnen mensen rust en steun bieden of juist energie geven en voor vrolijkheid zorgen. Zou u ook het liefst altijd een mooi boeket bloemen om u heen hebben? Dat kan heel eenvoudig door middel van een bloemen abonnement.

Voordelen van een bloemen abonnement

Heeft u graag bloemen in uw huis? U zou er dan voor kunnen kiezen om zelf bloemen te kopen bij de bloemist op de hoek en vervangen wanneer deze uitgebloeid zijn. In de praktijk komt het er echter op neer dat er vaak weken overheen gaan voordat u weer een verse bos bloemen heeft staan. Soms heeft u er gewoon geen tijd voor, u vergeet het of het is te slecht weer om naar de bloemist te fietsen. Met een bloemen abonnement bent u ervan verzekerd dat er altijd een mooi bos bloemen bij u in huis staat. U hoeft zelf nergens aan te denken, om de zoveel tijd wordt er een mooi boeket bij u thuisbezorgd.

Heeft u een winkel, restaurant of praktijk? Bloemen zijn geweldige sfeer makers in iedere ruimte. Uw gasten zullen zich vanzelf zeer welkom voelen wanneer er altijd mooie verse bloemen bij u staan. Vanzelfsprekend heeft u het erg druk met uw werkzaamheden, tijd om iedere keer weer een bos bloemen te kopen heeft u niet. Wanneer u een bloemen abonnement heeft, dan staan er altijd verse bloemen klaar om uw gasten te verwelkomen.

Een ander voordeel is dat u een keus kunt maken wat voor boeket u wilt hebben. Het is fijn iedere keer een ander boeket te hebben, bijvoorbeeld met bloemen die passen bij het seizoen of bij de inrichting van uw bedrijf.

Voor wie is een bloemen abonnement geschikt?

Een bloemen abonnement is eigenlijk voor iedereen geschikt die elke dag omringd wil worden met verse bloemen. In de nabijheid zijn van bloemen geeft ieder mens simpelweg een goed gevoel. Wist u dat patiënten in een ziekenhuis zich eerder beter gaan voelen door een bos bloemen? Bloemen hebben dat effect op ons.

Vooral voor eigenaren van bedrijven, zoals winkels, horeca en kapsalons is het aantrekkelijk om een bloemen abonnement te nemen. U bent dan gegarandeerd van de levering van bloemen op uw adres. Alles wordt uit uw handen genomen, zodat u daar niet aan hoeft te denken.

Maar natuurlijk is een bloemen abonnement ook geschikt voor mensen die thuis graag regelmatig worden voorzien van een vers bos boeket bloemen. U hoeft er zelf niet meer aan te denken en bovendien worden de bloemen netjes thuisbezorgd.

boeketten laten bezorgen

Neem een bloemen abonnement bij thuisuwbloemen.nl

Vindt u dat wel aanlokkelijk klinken, zo’n bloemen abonnement? Sluit dan een bloemen abonnement af bij thuisuwbloemen.nl. Heeft u een bedrijf en wilt u de ontvangstruimte elke week laten opfleuren met een mooi bos bloemen? Bloemen zorgen voor een fris visitekaartje van uw bedrijf en geven een levendige indruk.

Houdt u van bloemen en wilt u één keer in de twee weken een mooie nieuwe bos bij u op tafel hebben staan? Neem dan een bloemen abonnement bij thuisuwbloemen.nl.

Wanneer u een abonnement neemt, dan kunt u kiezen om de bloemen wekelijks, per twee weken, of maandelijks te laten bezorgen. Thuisuwbloemen.nl bezorgd uw bloemen gratis bij u thuis of bij uw bedrijf.

Met een bloemen abonnement heeft u altijd bloemen om u heen. U hoeft er zelf niets voor te doen.

Bloemen laten bezorgen!

Bezorging in de regio

€ 6,95

Versgarantie

7 dagen na bestelling

Snelle levering

Door eigen bezorgers

Veilig en snel afrekenen

Diverse betaalmethodes

Per 1 februari 2022 bezorgt Thuisuwbloemen.nl alleen nog maar in de regio rondom Zevenhuizen.
Hier vallen de volgende plaatsen onder:

✓ Benthuizen
✓ Bleiswijk
✓ Gouda
✓ Gouderak
✓ Moerkapelle
✓ Moordrecht
✓ Nesselande
✓ Nieuwerkerk aan den IJssel
✓ Reeuwijk
✓ Waddinxveen
✓ Zevenhuizen
✓ Zoetermeer

Staat uw bezorgplaats hier niet tussen?

Helaas bezorgen wij dan NIET in uw plaats. Maar gelukkig is het wel mogelijk om onze fleurige boeketten te bestellen en af te halen.

Lopende abonnementen en bestellingen buiten de regio

Heeft u op dit moment een abonnement of bestelling lopen voor een bezorgadres buiten de aangegeven regio?
Maakt u zich geen zorgen! Wij zullen deze boeketten met zorg samenstellen en verzenden.