Wilt u graag een prachtige bos bloemen in huis halen of graag iemand een fraai boeket cadeau geven? Wilt u graag dat de bloemen morgen al arriveren zodat u op tijd bent met het cadeau of het in huis halen van de bloemen? Wij bezorgen bloemen binnen één dag binnen heel Nederland en hebben vele bloemen voor een scherpe prijs in ons assortiment. Wilt u alles weten over het bezorgen van bloemen binnen één dag? In dit artikel vertellen we het.

Voor 14:00 besteld, morgen in huis

Wanneer u bloemen naar uw eigen adres of naar de woning van een ander wilt versturen kunt u ervoor zorgen dat deze de volgende dag al in huis zijn. Door voor 14:00 uw bestelling afgerond te hebben zorgt u ervoor dat de bloemen één dag later al in huis zijn. Dit snelle proces kan omdat wij de bloemen altijd rechtstreeks van de kweker verzenden. De bloemen worden geleverd in een speciale boeketdoos die ervoor zorgt dat de bloemen niet kunnen beschadigen of uitdrogen. Zo komen de bloemen altijd in perfecte staat bij u of de persoon die u wilt verrassen aan.

binnen een dag bezorgd

Waarom bloemen laten bezorgen?

Voor het versturen van bloemen kunnen vele redenen zijn. Wanneer u bloemen naar uw eigen huis wilt bestellen kan dat bijvoorbeeld zijn omdat u visite gaat ontvangen, uw partner wilt verrassen of gewoon kan genieten van een fraai boeket op de keukentafel. Waarom u bloemen aan iemand cadeau kan geven? Dat kan voor vele redenen, bijvoorbeeld:

  • Verjaardagen
  • Jubilea, denk aan trouwdagen of arbeidstijd.
  • Nieuwe baan
  • Behalen diploma

Maar ook vervelendere gebeurtenissen zoals ziekte of overlijden kunnen een reden zijn om iemand een boeket op te sturen. Doorgaans worden voor deze nare gebeurtenissen een soberder boeket gekozen dan voor heugelijke gelegenheden zoals verjaardagen of iets dergelijks.

Welke bloemen kan ik laten bezorgen?

Wij hebben verschillende soorten bloemen in verschillende formaten en kleursamenstellingen. De boeketten die wij bezorgen:

  • Boeketten: De boeketten die wij hebben zijn er in allerlei varianten. Zo zijn er zijn vrolijke boeketten, maar ook een aantal sombere varianten.
  • Plukboeketten: Een plukboeket is een wat nonchalanter geplukt boeket die zeer vrolijk en speels oogt.
  • Losse rozen: Wilt u een geliefde of iemand anders verrassen met een fraaie roos? Wij kunnen losse rozen in elk gewenst aantal verzenden.
  • Gemengde rozen: Bent u op zoek naar een boeket met verschillende rozen? Ook deze boeketten behoren tot ons assortiment.

Bloemen morgen in huis hebben

Heeft u het druk en wilt u er zeker van zijn dat de bloemen morgen in huis zijn? Wanneer u ervoor zorgt dat het gewenste boeket voor 14:00 besteld is, dan garanderen wij dat u de bloemen de volgende dag in huis heeft. Kijk op onze site naar de verschillende boeketten en ontvang de volgende dag al prachtige bloemen.

Bloemen laten bezorgen!

Bezorging in de regio

€ 6,95

Versgarantie

7 dagen na bestelling

Snelle levering

Door eigen bezorgers

Veilig en snel afrekenen

Diverse betaalmethodes

Per 1 februari 2022 bezorgt Thuisuwbloemen.nl alleen nog maar in de regio rondom Zevenhuizen.
Hier vallen de volgende plaatsen onder:

✓ Benthuizen
✓ Bleiswijk
✓ Gouda
✓ Gouderak
✓ Moerkapelle
✓ Moordrecht
✓ Nesselande
✓ Nieuwerkerk aan den IJssel
✓ Reeuwijk
✓ Waddinxveen
✓ Zevenhuizen
✓ Zoetermeer

Staat uw bezorgplaats hier niet tussen?

Helaas bezorgen wij dan NIET in uw plaats. Maar gelukkig is het wel mogelijk om onze fleurige boeketten te bestellen en af te halen.

Lopende abonnementen en bestellingen buiten de regio

Heeft u op dit moment een abonnement of bestelling lopen voor een bezorgadres buiten de aangegeven regio?
Maakt u zich geen zorgen! Wij zullen deze boeketten met zorg samenstellen en verzenden.